lauantai 22. marraskuuta 2014

Vaatteiden luottovärit.

Olen tänään siivoillut kodinhoitohuoneessa melkoista urakkaa. Urakka, joka olisi pitänyt jo aiemmin tehdä. Mutta vihdoinkin liinavaatekaapit ja pyyhekaappi on käyty läpi, ja sieltä turhat kaapintäytteet laitettu eteenpäin kiertoon keräyspisteeseen. Samalla huomasin ujuttaneeni korkeaan liinavaatekaappiin yhdelle hyllylle omia vaatteitani, jotka saivat siirtyä oikeille paikoilleen. Oikeastaan siinä se juttu onkin, kun kodinhoitohuone toimii minulla myöskin ns.pukeutumishuoneena, niin on ollut helppo siirtää ne kaappiin lähelle odottamaan päälle pukemista. Puolestaan naulakossa minulla on ne käytetyimmät, suosikkivaatteeni. Naulakkona kodinhoitohuoneessa minulla on HAY:n naulakko, josta koitui minulle melkoinen pakkomielle aikoinaan. Täällä kerroin aiemmin tämän naulakon hankinnasta.Kuten kuvista näkyy, vaatteideni luottovärit ovat tällä hetkellä musta ja tummansininen. Tällä hetkellä ehkä eniten alaosana menee mustat suorat housut paitojen kanssa, taikka vielä mieluummin päälleni sujautan mekon taikka tunikan kera sukkahousujen. Vilasta olen napannut kuvassa etummaisena olevan tummansinisen neulemekon, joka hiukan levenee helmasta. Neulemekko menee sekä arki- että juhlavaatteena, stailaamalla vyöllä ja koruilla, asusteilla siitä saa erinäköisen. Harkitsenkin, kun neulemekko niin hyvin istuu minulle, että hankkisinko samaisen vaatekappaleen myöskin eri värisenä. Eikai se ihan hullu idea olisi?


Onko sinullakin ehkä omat luottovärit vaatteissa? Minun mielestäni ne valinnat tulevat aika luonnostaan, nimittäin keväällä ja kesällä vaatteisiin ilmestyy valkoista, vaaleampaa ilmettä. Ja niitä raitoja joo. Nyt ne raitavaatteet on hengareissa kaapissa roikkumassa, odottamassa ensi kevättä. Syksyllä ja talvella vaatteet puolestaan tummenevat automaattisesti. Vaikka tykkäänkin todella paljon värien käyttämisestä vaatetuksessa, niin talvella luottoväreissä ovat nämä tummat sävyt: musta ja tummansininen. Aiemmin en tummansinisestä juurikaan välittänyt, mutta muutaman vuoden aikana tummansinisestä on tullut uusi musta minun vaatekaapissani.


Päivän hyvätekoni oli lasten pehmolelujen vieminen HOPE:n keräyspisteeseen Jyväskylässä, kaksi jätesäkillistä leluja saa uuden kodin esimerkiksi vähävaraisien perheiden lapsilta. Mikäli asustelet Jyväskylän suunnalla, niin Peukkulassa otetaan lahjoituksia vastaan vuoden loppuun saakka, sekä käytettyjä että uusia leluja. Muutoinkin Hope toimii ympäri Suomea, pääkaupunkiseudulta Ouluun ja moneen paikkaan siitä väliltä. Haastan mahdollisimman monen teistä lukijoistani osallistumaan myös tähän toimintaan, sekä muistamaan muutkin hyväntekeväisyyden kohteet kuten Joulupuu-keräyksen. Joulupuu keräyksen tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille, jotka saattaisivat jäädä ilman joululahjaa. 

Pidetään huolta toisistamme! <3 

10 kommenttia:

 1. Hayn vaaterekki olisi tullut meillekin jo ajat sitten, jos se jonnekin mahtuisi. Ainoa paikka olisi meidän makkari, mutta sinnekin tekee niin tiukkaa, että vaihtoehto olisi, ettei ranskalaisen parvekkeen ovea saisi auki. Ihailen siis muiden naulakkoja :) ja roikotan omia mekkojani semmoisessa seinäkoukussa =) Mielettömän ihana kuva susta tuo viimeinen <3 toi huivi on vaan niin sun väreihin sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna <3
   Omasta mielestä kannatti huivin väri vaihtaa, tää on parempi just omiin väreihin ;)

   Poista
 2. Tummat, musta sininen ja sit se valkoinen, niillä pärjää niin pitkälle. Jonkun vaaleanrueskean tai beigen siistimmän paidan haluaisin, silkkiä, sifonkia ihan jotain huippua, ei mitään trikoota.
  Viime jouluna vein ison kasan paketteja joulupataan. Toivottavasti niiden saajat olivat edes hieman onnellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samantyylinen väriskaala sielläkin siis. :)
   Hienoa, tehdään yhdessä hyvää.

   Poista
 3. Voi, miten kaunis kuva susta! Ihana rusetti ja mitkä ripset! Onko sulla uusi ripsari? Nuo vaatteidesi luottovärit sopii sulle tosi hyvin .) Leppoisaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Jaana <3
   Ripsarina mulla on ollut Lancomen ripsiväri kyllä kesästä saakka, mutta silti tekis mieli ripsipidennykset myös laitattaa! ;)

   Poista
  2. Ok. Mulla on ollut kans monia Lancomen ripsareita ja ovat kyllä hyviä. Harmi, kun ne loppuu niin pian...Johtuukohan kovasta käytöstä ;) Mikä ripsari sulla on? Nythän on tullut uusi grandiose, millainenhan se on käytössä?

   Poista
  3. Mulla on Hypnose doll eyes itsellä. Uudesta ei oo tietoa ;)

   Poista
 4. Samoilla linjoilla värien suhteen mennään täälläkin, tummaa tummaa ja joukossa vähän harmaata. Kesällä kuvaan tulee mukaan myös valkoinen, vaaleansininen ja beige. Ne on vaan niin helppoja;)
  Joulupuu -keräys on meillä jo muodostunut tavaksi ja juuri luulin paikallisen Hopen toiminnasta, sinne olisi myös tarkoitus jotain ennen joulua viedä.
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tehdään yhdessä hyvää <3
   Mahtavaa viikkoa sinne myös, toivotaan että lumi säilyy maassa!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3