maanantai 3. marraskuuta 2014

Startti tähän viikkoon.

Reissussa taas. Jo koti-ikävä. Lieneekö helpottaa vai pahentaa tietokoneella olevat kuvat kotoa. Voisin varmaan sanoa, että tämä viikko alkoi varsin vauhdikkaasti, enkä aiemmin ennättänyt istumaan alas - kuin ehkä hotellihuoneen saunassa hetki sitten. Kiireinen työpäivä pulkkaan, neidit auton kyytiin ja jäähallille, jossa minua odotti esikoisen kisapukuun satojen strassien liimaaminen. Tämän jälkeen juniori tanssitunnilleen, sen aikana pakolliset ruokakauppaostokset, josta suoraan kotiin pakkaamaan matkalaukku kasaan. Matkaevästä mukaan, jottei matkalla ala uni painamaan, ja auton rattiin parin tunnin ajaksi tuonne pimeyteen, sateeseen ajamaan. Huh mikä viikon aloitus! Toivottavasti siellä teillä muilla on viikko alkanut edes hiukkasen rennommin?


Tämä ystävältä aiemmin saatu paperikassi etsii vielä paikkaansa kotonamme, eikä oikeastaan mieheni tiedä sen virallista käyttötarkoitusta. Itse näkisin sen mainiona lehtien ja mainoslehtisien keräyspaikkana, mutta en tiedä sittenkään. Onko tämä normaalia paksumpi paperikassi ilman mitään virallista virkaa? Mitä te säilytätte tässä paperibagissa ja mihin olette sen itse sijoittaneet? Meillä tämä on seilannut makuuhuoneen ja olohuoneen välillä jo jonkun aikaa, mutta uskottelen vieläkin itselleni että kyllä sille tarvetta on, ja paikka vielä löytyy..


Makuuhuone. Oma makuuhuone on ihan parasta. Hotelleissa jotenkin en osaa oikein nukkua, eikä välttämättä tunnu oikeaa tyynyäkään aina löytyvän. Eipä sillä että omassa kotityynyssäkään olisi kehumista, mutta kyllä unet parhaimmalta kotona maistuu. Varsinkin jos vieressä tuhisee juniori. Taikka koira. Ehkä molemmat koirat. Ja tietenkin se mies myös. Kunhan ei vaan kuorsaa. Rauhoittavana elementtinä viikonlopun aikana makuuhuoneeseen löytivät tiensä Partyliten kynttiläsomisteet yöpöydille - kyllä kynttilöillä onkin varsin rauhoittava vaikutus. Vaikka varovainen saakin olla ettei nukahda sillein, että kynttilät jäisivät palamaan valvomatta.  


Se olisi muuten melkein skumppapullon paikka, nimittäin tätä blogia olen kirjoittanut jo kaksi vuotta. Kaksi! Aika uskomatonta, ja vaikka kuinka vastustelin silloin ajatusta ja miten se onkaan vienyt mennessään. Vaikka blogin nimi olikin tiedossa ihan ensimmäisenä, ennenkuin edes tiesin mistä ja miten kirjoittaisin. No tietenkin niistä pakkomielteistä, mitä saan päähäni, vähän liiankin usein nykyään.. Ihania tuttavuuksia olen blogin kautta saanut, tavannut uusia ihmisiä, saanut myöskin sydänystäviä. On aivan mahtavaa että blogissani on yleensäkin lukijoita, etten vain omaksi ilokseni tätä kirjoittele. Olen kiitollinen jokaisesta kommentista, mukanaelämisestä, mielipiteistä ja tsemppauksista. Iso kiitos siis teille läsnäolosta! Ehkäpä viikonloppuna on aika poksauttaa skumppapullo tälle blogille ja niille pakkomielteilleni tietenkin! Ja ai onko niitä tällä hetkellä? ;)

Tunnelmallista viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Täällä tuntuu viikko alkavan sairastelulla. Iseeköhän tauti minuunkin vai kiusaako huono-olo muuten vain, mene j a tiedä. Neiti vielä sairaana.
  Onnea blogille ja sinulle. Samat juhlaviikot minullakin menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, paranemista sinne!
   Onnea myös sinun blogille!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3