torstai 20. marraskuuta 2014

Saint Tropez.

Onko sinulle tuttu vaatemerkki Saint Tropez? Minulle tämä ei ollut tuttu, vaikkakin esimerkiksi Millanputiikki näitä vaatteita myy. Mutta paikallisesti keskisuomessa en ollut näihin livenä tutustunut, kunnes tänään. Täällä näitä ja kaikkia muuta ihanuuksia myy Yellow Clothes Jyväskylän keskustassa vapaudenkadulla. Oletko ehkä pistäytynyt sisälle? Itse olisin löytänyt montakin ihanaa paitaa, mutta liike ottaa kutakin mallia pääluontoisesti yhden kappaleen jokaista kokoa - joten arvata saa, oliko minun kokoni jo myydyt. Mielestäni tämä onkin aika huippua, ettei pienehkössä kaupungissa moni kuljekaan samanlaisissa vaatteissa, vaan tästä liikkeestä löytää hiukan yksilöllisempiä vaatteita, ja mallisto uudistuu myös näin useammin.
Mukaani lähti ensimmäinen Saint Tropez-merkkinen paita siis tänään, ja ihastus kyseiseen merkkiin on taattu. Tässäkin mustassa paidassa on aivan ihana pehmeä olemus, sekä paidan yksityiskohtina ovat nahkaiset yksityiskohdat hihoissa. Mitäs tykkäät? Mielestäni paita on kuitenkin sen verran ajanhenkinen, ja tyylikäs, että uskallaudun huomenna tämä päällä töihinkin. Ja mustat suorat housut tämän kaverina tekevät oman silauksensa kokonaisuuteen. Vai onko sittenkin huono idea?
Mä niin nautin takkatulesta, ja takkapuista. Jokin rauhoittava elementti näissä takkapuissa on. Yritin kuvata niiden tunnelman kamerallakin, josta näkyisi yhtä aikaa niiden vahvat muodot että se herkkyys. Ja kyllä, edelleenkään kunnollista takkapuutelinettä ei tästä huushollista löydy - kesäkukille tarkoitettu kori ajaa nyt tätä asiaa. Korin kylkeen voisi DIY- hengessä vaikka spraymaalata vaikka valkoisen tähden, tai kirjoittaa numeroita. Ehkäpä kuitenkin jatkan haaveilua siitä Artekin Kanto - puutelineestä. Oi Joulupukki, voisitko tuoda sellaisen? Sellaiselle olisi todellakin tarvetta.Rentoa torstai-iltaa! Melkein on jo perjantai! ;)

4 kommenttia:

  1. Kiva paita. Minäkin tykkäisin. Rennon tyylikäs ja vähän rock :). Takkatulta täälläkin tuijotellaan joka ilta. Minä en pidä takkapuista, koska roskaavat ja 1vee tunkee kitaansa kaikki pienet tikkuset ;).

    VastaaPoista
  2. Ei ole ollenkaan tuttu merkki mutta täytyy sanoa, että on kyllä huippu hyvännäköinen paita! Saako kysyä mitä hintatasoa? Toi olis just niin mun tyylinen että täytyy alkaa metsästämään täältä lakeuksilta :-) t. Mari Seinäjoelta

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3