lauantai 22. marraskuuta 2014

Punaista pikkujouluhenkeen.

Olimme sopineet kolmen ystäväni kanssa, että istahdamme alas perjantai-illalla pikkujouluhenkeen, glögikupilliset mielessä. Ne glögit tosin jäivät nauttimatta. Löysimme itsemme ruokailemassa, vaihtamassa kuulumisia skumppapullollisen parissa. Itse nauroin illan aikana vedet silmissä, kyllä ystävyys on mahtava juttu.

Itselläni ei taidakaan tänä vuonna olla iloa juhlia pikkujouluja, koska työpaikan muutoksen vuoksi missaan nykyisenkin työnantajan bileet. Mutta punainen mekko löytyy, joten halusin sen pukea päälleni eilen. Illan teema vaatetuksessani taisi olla "edullista ja tyylikästä". Hiuksiani taivuttelin kiharalle suoristusraudalla. 
Mitäs tykkäät kokonaisuudesta?Mekko - Veromoda
Vyö - Pieces
Kaulakoru - H&M
Kello - Michael Kors
Välillä onkin kiva laittaa näin rohkeaa väriä päälle, kuin punaista. Erityisesti joulun aikana. Muutoin punainen väri tarvitsee melkoisesti rohkeutta ja itsevarmuutta pukeutakseen näin voimakkaasti kokonaan punaiseen. Tosin musta rauhoittaa punaista vahvasti, ja tekee kokonaisuudesta tasapainoisen. Kuvien ottohetkellä en ollut vielä lakannut kynsiäni, mutta ne saivat myös voimakkaan punaisen sävyn pintaansa. Eilisillan kenkinä minulla olivat mustat nahkanilkkurit, vaikkakin kokonaisuuteen olisivat upeasti sopineet Minna Parikan punaiset korkokenkätkin - varsinkin kun tiet olivat kuivat ja lumettomat. Toisin kuin tänä aamuna, nimittäin keskisuomeen on yön aikana satanut kaunis, valkoinen lumipeite!


Mahtavaa viikonloppua sinne teille, ja vielä mahtavampia pikkujouluja, jos sellaisia pääset juhlimaan! Laitetaan kynttilöitä palamaan, ja nautitaan jo jouluisesta tunnelmasta - jouluunhan on enää vain kuukausi aikaa. Onko sinnekin tullut jo valkoinen lumipeite ja jouluntunnelma? 

4 kommenttia:

 1. Ihana on kokonaisuus! Itsekin olen haaveillut jouluksi punaista mekkoa :) Mukavaa lauantain jatkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs asu, ja onpa sinulla upea korukokoelma :) Mukavaa viikonloppua! Nyt on kiva nautiskella herkuista ja tunnelmoida pikkujoulun tunnelmissa. Voi, kun säästyisi siltä joulukaaokselta ja osaisi ottaa kaiken rennosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Me vietetään joulu omalla perheellä, joten rennosti tänä vuonna. :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3