sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pikkumustaa pikkujouluihin?

Onko sinulla ehkä pikkujouluja kiikarissa? Minulla taitaa mennä työpaikankin pikkujoulutoiveet ohi, kun työpaikan vaihdos on tiedossa ensi kuun alussa. Eikä muutenkaan pikkujouluista ole tietoakaan, täytynee ottaa siis asiaksi, jos sellaisia halajaa juhlia tänä vuonna..

Pikkujouluvaatetuksen suhteen kaupat on täynnä pikkumustaa, ja pitsi on selkeästi se isoin juttu tälle kaudelle. Sitä löytyy paidoista, hameista, mekoista. Keräsin muutamia inspiraatiokuvia tänne, mikäli ehkä sinä siellä pohdit vielä mitä päälle pikkujouluihin pukisit. Itse löysin monta suosikkia myöskin Lindexin valikoimasta, mutta en jaksanut taistella kuvien kanssa, kun vaikutti hankalammalta kuin ennen niiden siirtäminen tänne blogiin. Käyppä kurkkaamassa millaisia mekkoja siellä on valikoimassa, sekä mitä on tulossa! Ihanuuksia!H&M mallistossa oli oikein mukavasti valinnanvapautta pukeutumisen suhteen, tässä kaksi lempimekkoani - molemmat voisin päälleni laittaa, mikäli tarve mekolle olisi. Erityisesti jollain tavalla tämä jälkimmäisen mekon klassisuus ja ajattomuus iskee minun, ripauksella luxusta pääntiessä - glitteriä juhlakauteen tietenkin. Eikä sen pikkujoulumekon tarvitse aina olla lyhyt, eihän?


Puolestaan Vero Modan mallisto on aika samanhenkinen vuodesta toiseen, pääpaino lyhyissä mekoissa. Itsestäni tuntuu että olen jotenkin jo niistä mekoista kasvanut ulos, vaatekaapistani löytyy useampi samantyylinen mekko jo. Puolestaan tämä pitsihihoilla oleva hyvin yksinkertainen mekko voisi olla enemmän minun tyylisempi talvijuhliin, kuin hihaton hyvin lyhyt mekko. Ehkäpä tämän mekon kaverina helmikorut voisivat esimerkiksi istua aika hyvin? Taikka pikkujouluteemaan ripaus punaista väriä koruissa, sekä ehkä punaiset Parikan korkkarit jalkaan?


Ginatricotilta puolestaan bongasin kauniin, klassisen, ajattoman pikkumustan. Tämä voisi olla sellainen vaatekaapin perusmekko, jota stailaamalla siitä saa moneen menon sopivan. Kiva mekko, eikä hinta purista lompakkoa laisinkaan.


Ja sitten, tämä BikBokin pitsimekko. Tämä minulta löytyykin jo vaatekaapista, mutta tässä näkyy mekon olemus ja leikkaus hiukan paremmin kuin minun päälläni.. Mekko on simppeli, mutta mielestäni myöskin leikkaukseltaan naisellisen ajaton. Mitäs tykkäät? Olisiko ehkä joku näistä mekoista sinun mieleesi? Vai mitä mahdat pikkujoulukauteen pukea päällesi? Löytyykö omasta vaatekaapista asut vai joudutko turvautumaan kauppojen valikoimaan?

8 kommenttia:

 1. Ilman pikkujouluja mennään täälläkin. Onnea työpaikan vaihdon johdosta.

  VastaaPoista
 2. Kauniita mekkoja! Minne vaidat? Onnea uusiin haasteisiin!!

  VastaaPoista
 3. Meillä ei ole ollut firman pikkujouluja enää aikoihin, tai on mutta omakustanteisia, enkä ole niihin välittänyt mennä. Musta pitsimekko on silti alkanut houkuttelemaan, vaikkei pikkujouluja olekaan tiedossa, reissuun voisin tuommoisen BikBokin pitsimekon kyllä ottaa :)

  Onnea uudesta työpaikasta, jänniä aikoja edessä <3

  VastaaPoista
 4. Noi ylimmät miellyttää minua eniten mutta sopisiko kuitenkaan toi lyhyt pitsimekko tällaiselle hieman paksureitiselle tytsykälle? Ei ehkä. Ihana silti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3