torstai 27. marraskuuta 2014

Paris in my mind.

Kun täytin kolmekymmentä, eräs toiveeni toteutui. Olin aina halunnut Pariisiin. Haaveillut olevani eiffel-tornin juurella. Kolmekymppissynttäri-illalla katsottiin mieheni kanssa eiffel-tornin vilkettä skumppalasillisten kanssa. Sain viettää Pariisissa yhden mieleenpainuvimmista syntymäpäivistä. Lisäksi lentokentällä sain laukkuni kanssa hyvin perusteellisen tarkastuksen, liekö jotain pommia etsivät minulta. Ei sentään käsinehommiksi mennyt. :)

Ja tottahan toki sinne torniin kiivettiin, ja eiffelin juurelta shopista ostettiin kotiinkin matkamuistoksi pieni eiffel. Kuvia tuli räpsittyä ihan kamalasti, ja metrolla matkustettua ristiin ja rastiin. Louvressa piti nähdä Mona Lisa, vaikkakin sali oli aivan tupaten täynnä. Kävimme myöskin Notredamissa, ja monessa muussakin kaupassa. Astuimme sisälle myöskin Pariisilaiseen Louis Vuitton-myymälään, ja olikin varsin upea ilmestys. Tässä vaiheessa minua eivät juuri laukut houkuttaneet, taikka houkutteli, mutta olin ajatellut etten koskaan panostaisi laukkuun niin paljoa. Ja tässä ollaan, täysin koukkuunteena merkkiin. Oi voi. Never say never. Mutta oletko sinä käynyt Pariisissa?


Minusta tuntuu että eiffel yksi sellainen muoto, johon mieluusti kiinnyn. Kun näin paikallisen ihanan liikkeen, Pienikamarin, mainostavan tällaista pipari/keksimuottia, arvasin sillä sekunnilla löytäväni itseni liikkeestä - muotti kädessäni. Ja kyllähän se tuli kotiin hankittua, nähtäväksi jää valmistuuko meillä piparit perinteisillä muoteilla vai ranskalaiseen tyyliin.. 


Mutta, on se vaan söpö! Eikö?

11 kommenttia:

 1. on tosi ihana muotti !! <3 Pariisiin haluaisin minäkin, en ole koskaan käynyt. Nytkin haaveilen LV Laukusta jolla rahalla matkustaisin juurikin Pariisiin. Voi, voi, on tämä kamalaa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Pariisi, sinne ihmeessä! ;)
   Meillä neiti haluaa Lontooseen eli sinne keväällä.

   Poista
 2. Hih, ite vietin just viime kesänä kolmekymppisiä Pariisissa ja illalla myös oltiin Eiffel-tornissa ihastelemassa sitä valojen vilkettä, tosin ilman skumppaa, mutta sekin ihan täysin omasta tahdosta. Meillä oli poika mukana ja niinpä Louvre jäi sisältä kokematta mutta muuten kymmenen päivää mentiin ja tehtiin.
  Ihana kaupunki ja aina valmis palaamaan sinne! <3
  Nyt on kaks kertaa siellä käyty ja silti tuntuu, että vain pieni ripaus päästy näkemään. Mutta ekalla reissulla oli myös käytävä siellä Vuittonin liikkeessä. Eikä tyhjin käsin tultu ulos :)

  Omasta synttäripäivästä Pariisissa oon tehnyt oman postauksensa ja sitä pääsee kurkkimaan täältä
  http://mylifelivingandloving.blogspot.fi/2014/09/pariisi-synttaripaiva.html

  VastaaPoista
 3. Olen käynyt Pariisissa kahdesti ja haluaisin seuraavaksi keväällä tai alkukesästä. Tuo Pariisin LV on kyllä käymisen arvoinen, eksyttiin melkein tyttären kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Oliko Mona Lisa maineensa veroinen? Kuulemma pieni kokoinen taulu?
  Olen kuullut Pariisista paljon negatiivista. Yrmeitä Ranskaa puhuvia paikallisia. Pitääkö tämä paikkansa? Kyllä minä tuonna myös jokus haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pieni isossa huoneessa. Mutta onhan se nähtävä :) Muutoinkin Louvre oli uskomaton, vaikuttava. Mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Pariisista. Haluan sinne uudelleen!

   Poista
  2. Nanni, me tarvitsimme viimeksi apua hotellin löytämisessä ja kaikki 4 keltä kysyimme apua englanniksi vastasivat englanniksi ja vieläpä todella ystävällisesti :)

   Poista
 5. Olen aina halunnut Pariisiin! Toivottavasti vielä joskus sinne pääsen :) Tuo piparimuotti on kyllä hauska! Kivaa iltaa sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3