perjantai 28. marraskuuta 2014

Paperitähtiä.

Voihan tähdet! Oi tähdet tähdet! Koska olohuoneessamme ei ole ikkunan edessä pistorasiaa, en voi ajatella olohuoneen ikkunaan valaistua joulutähteä. Mutta mikäpäs estäisi hankkimasta montaa pientä joulutähteä ilman valoa? Tai ehkä useampaa? Nimittäin ihastuin näihin pieniin joulutähtiin Annivalissa Muuramessa. Paketissa on kymmenen, kyllä kymmenen, pientä joulutähteä, jotka sijoitin ikkunaan roikkumaan langan avulla.Tähtien kuvaaminen osoittautui isoksi haasteeksi, mutta eiköhän näistä ideani kuitenkin selviä. Kysymysmerkkinä olkoon se, että teenkö myöskin toiseen ikkunaan sommitelman näistä paperitähdistä. Saisi nimittäin aika näyttävän olohuoneesta, kun näitä roikkuisi reilusti ikkunoita vasten. Mitäs tykkäät?

4 kommenttia:

 1. Voi kun nättejä! Minulla on varmaan 10-15 paperitähteä, sellaista joihin tulee valot. Ne on aika isoja, pienet puuttuu...pitäiskö piipahtaa Muuramessa :) Viikonloppuna virittelen ne ikkunoihin, kun kerta on adventti!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää piipahtaa :)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Onpas kauniita! En ole huomannutkaan, että tuollaisia pieniä saa valmiin, ollaan juuri viikolla askarreltu vähän samanlaisia, meillä kun sama ongelma, että sähkäri unohti ne minun toivomat ikkunapistorasiat kokonaan:(
  Tunnelmallista pikkujouluviikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3