tiistai 4. marraskuuta 2014

Laukkujen laukkuja.

Haaveita. Saahan niitä olla, eikö saakin olla? Laukkuhaaveita saa myös olla, eikö vaan? Nimittäin itselläni on aina ollut yksi laukkuhaave. Tiedän, kaikkien niiden muidenkin haaveiden lisäksi. Laukkuhaave ylitse muiden. Haaveiden haave, jonka toteutumisesta en uskalla sanoa mitään. Mutta laukku, jota aina jaksan ihailla ja haaveilla, nähdessäni huokailla, käteen monta kertaa kokeilleena - Louis Vuitton Alma.Ja kyllä mieheni, ja ystävänikin, ovat tietoisia tästä "ikuisesta" laukkuhaaveestani. Laukku vain on pahuksen arvokas, joka on aikamoinen hidaste laukun hankinnassa. Mieheni suunnittelee jo 40vuotissynttärisuunnitelmiaan, ja itse sainkin luvan mieheltäni tämän hankkimiseen 40vuotissynttärilahjaksi itselleni. Vähän niinkuin vitsillä kokeilin, mutta se taisi tosissaan mennä läpi. Mutta siihen on vielä vuosia aikaa ennen kuin pyöreitä juhlitaan tässä osoitteessa. Ja saapa nähdä vieläkö silloin tämä laukku mahtaa huokailuttaa. 

Sitten se toinen laukkuihanuus. Louis Vuitton Petit Noe. Kun ostin aikoinaan ensimmäisen Louis Vuittonin käsilaukkuni, niin minulle ehdotettiin myöskin tätä laukkua vaihtoehtona sekä petit pucket- laukkua. Kuitenkin minulla oli selkeät suunnitelmat silloinkin, mitä lähdin ostamaan, enkä edes ajatellut vaihtoehtoja. Nyt kuitenkin tämä laukku on alkanut mietityttämään, ja mieluusti sen itselleni kotiuttaisin. Olenkin pyöritellyt mielessäni ajatusta, jospa tämä mahtaisi olla seuraava laukkuhankintani. Ainakin kokonsa ja ominaisuuksiensa puolesta tämä laukku olisi aika täydellinen minulle. Pienempi koko osoittautui liian pieneksi, sekä laukun hihna liian pitkäksi, kun taas isompi Noe on kokoluokaltaan aivan liian suuri minulle. Valinnanvaikeutta koon puolesta ei siis laisinkaan olisi.


Kesän aikana törmäsin Louis Vuittonin myymälässä myös aivan uuteen laukkututtavuuteen, Bastille PM / Bastille MM. Aikamoinen kaunotar. Varsinkin mustana tämä laukku huutaa melkoisesti, ja laukun ominaisuudet ovat aikamoista luxusta. Laukkua voi kantaa kädellä, käsivarrella sekä pidemmän hihnan kanssa myöskin olan yli. Kokonaisuutena tyylikäs, ja hillitty laukku. Aivan ihana, mutta hintakin myös sen mukainen. ;) 


Voisinkohan alkaa haaveilemaan jo kuitenkin vaikka keväälle siitä Lontoon matkasta perheen kanssa? Eikö niitä laukkuja oikeasti, ihan oikeasti, olisi jo riittävästi? Mutta onhan nää kaikki kaikki aika ihania, eikö vaan? 

14 kommenttia:

 1. Veikkaan että niitä laukkuja sinulla on riittävästi, eikö vaan? Josko se Lontoon reissu mielummin tai ainakin eka. Jos noista kolmesta pitää valita niin tui alin miellyttää eniten, itse haaveilen siitä Neverfullista mut katsotaan nyt... ainahan saa haaveilla.

  VastaaPoista
 2. Oijoi sua laukkuhullua ;) Just myit laukkua ja nyt ostan uutta :) Kyllä mullekin kelpais nuo laukut, ihania ovat :) Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. " must on tullut laukkuhullu" :D Kivaa viikkoa sinnekin! Jouluun on 7viikkoa ;)

   Poista
 3. Mä haaveilin keväällä myös tuosta Petit Noesta, mutta se haave meni ohi, kun omassa monogram haaveessa tuo pohja on kokonaan vaaleaa, helposti likaantuvaa nahkaa. Mä en ole toviin haaveillut laukuista, kunnes pari päivää sitten iski järkky himotus (tämä on mulla ollut listalla jo 1,5 vuotta, mutta pystyn aina hillitsemään itseni) Chanelin Boyta kohtaan <3 Olen valmis luopumaan jopa kolmesta vanhasta laukustani (tarkoittaa puolta kokoelmastani), jotta saisin vähän alkurahaa Boyhin, mutta Almastani en luovu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin hyvin kuvitella sen sinulle. Voi Boy <3 <3

   Poista
 4. Nuo Almat ovat upeita:)! Varsinkin tuo vernis. Itselläni on tuota vernistä, Alma samassa kuosissa kiitos sopii, hih. Älä odottele merkkipäiviä. Ja vaikka odottelisit, laukku lienee silloinkin mieleen. Eiköhän Alma erityisklassikko.

  T. Maija

  VastaaPoista
 5. Almaan kannattaa satsata :) se on kaunis ja klassikko. Ihania kaikki laukut. Itselläni ei voi puhua kokoelmasta, enkä oikein osaa keräillä laukkuja :)

  VastaaPoista
 6. Alma on ihana laukku,oikea tilaihme myöskin! Oletko ajatellut että ostaisit sen Second Handinä? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sekin sopisi. Nyt vinkit kehiin, että mistä ;)

   Poista
 7. Minäkin vähän tuosta Almasta haaveilen. Viininpunaisena <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii <3 Meillä on hyvät haaveet! Ekana mulle taitaa kuitenkin tulla tuo Petit Noe ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3