sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ei kenkiä.

Miten sinun sunnuntai mahtoi sujua? Minun sunnuntai hujahti äärimmäisen kiireästi. Aamun aloitin siivousinnostuksen parissa hyllyjä siivoillen, kun siitä innostuin vielä energisenä punttisalille hikoilemaan. Sen jälkeen appivanhemmat tarjosivat herkullisen ruuan, josta kipitimme reippaasti Jyväskylän kävelykadulle joulukadunavajais-tunnelmaan. Kävelykatu olikin kerrassaan vetänyt porukkaa, ja tunnelman kruunasi ilotulitus. Nautimme myös kupilliset lämmintä kielen polttavan kuumaa glögiä kahvilassa. Tämän jälkeen olikin aivan mahtavaa lähteä ystävän kanssa Jenni Vartiaisen keikalle, ja täytyy sanoa tämän artistin olevan aivan uskomattoman taitava! Tykkäsin kovasti, pisteet vaan miehelleni, jonka hankki täytenä yllätyksenä liput rouvalle..Bloggaajan murheenkryyni tahtoo välillä olla nämä asukuvat ja niiden kuvaaminen. Kuka niitä ottaa, ja milloin. Ketä kehtaa pyytää kuvaamaan, ja milloin. Nyt kuitenkin pyysin apua mieheltäni, ja hienostihan se onnistui vaikkakin..


Mekko - Vila
Koru - Veromoda
Laukku - Louis VuittonNiin. Tulihan ne pelkät jalatkin kuvattua, just niin kuin pyysinkin meni tämäkin juttu. :D  No ainakin minäkin hymyilen tämänkertaisissa asukuvissa. Pitkästä aikaa korvissakin on riippuvat korvakorut, nämä sellaiset magneettikorut, joiden tulisi auttaa esimerkiksi migreeniin.

Mulla on vähän niinkuin joulu jo alkavalla viikolla. Nimittäin vihdoinkin pääsen hankkimaan ihanan uuden laukun itselleni ( jos vain niitä on ), kun samalla Mulberryn Medium Dorset Toteni matkaa uudelle omistajalleen. Toivottavasti uusi omistaja olisikin aktiivisempi sen laukun ulkoiluttaja kuin minä, hävettävän vähän laukkua käytinkään. Kehtaanko edes ääneen sanoa, tunnustaa. Kehtaan. Kerran. Yhden kerran. Yhden ainoan kerran laukkua olen ulkoiluttanut, joten sanottakoon että aina nämä pakkomielteeni eivät taida osua nappiin - mutta hyvin harvoin näin kyllä käy. Aikamoinen polte vauhtiin päästessäni olisi laskea irti "Henna the jouluhullu" myöskin samalla, ja tehdä kaikki jouluostokset samaan syssyyn - vaan mihin ihmeeseen ne ostokset sitten laittaa? Mihin sinä jemmaat jouluhankintasi?

4 kommenttia:

 1. Täällä sunnuntai on menny yskiessä. Hermo on jo pinkeänä koko hommasta eikä lainkaan naurattanut huomata, että neiti aloitti uuden kierroksen. Voi vautsi millainen talvi meillä on tiedossa.
  Miehen kanssa piipahdettiin pikaiseen kaupungissa sillä Micksissä ja pukumiehessä oli valtavat alet ja valtavasti porukkaa. No meikit tuli ostettua hyvästä alesta ja muutama kiva vaatekin. Harmikseni takki jäi vielä löytymättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyikö se karvaliivi? Asukuvia sitten kehiin jos löytyi ;)

   Poista
 2. Kiva asu. Tuo mekko voisi löytyä myös minun vaatekaapistani. Mekot ovat parhaita. Ja Vilasta tekee usein hyviä mekkolöytöjä :).
  Minä luulottelen selvästi tänä vuonna, että joulu jotenkin vain järjestyy. Yhtään lahjaa en ole hankkinut, eikä ole vielä edes suunnitelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kyllä se joulu sieltä saapuu, mitä sitä kiirehtimään. ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3