tiistai 28. lokakuuta 2014

Pääkipua luvassa.

Mun tiistai oli kuin maanantai. Epäonnen maanantai. Jo aamulla tunsin päässäni, että hiukan päätä vihloo, mutta sisulla eteenpäin. Ajattelin aamun ensimmäisinä tunteina flunssan iskeneen minuun, ja pääkivulla sen starttaavan. Kuitenkin pari tuntia myöhemmin tajusin olevani jumissa asiakkaissa työpäivän ajan, ja migreenin iskiessä päälle. Järkyttävä pääkipu ja kipu silmissä, vaikeuksia keskittyä autolla ajamiseen. Ei auttanut kuin käyttää ensimmäinen pidempi tauko apteekkikäyntiin, ja valitsin kipulääkkeiksi suussa liukenevia särkylääkkeitä. Ennätin aluksi kaivamaan autoni lähes ylösalaisin etsiessäni migreeniin tarkoitettuja lääkkeitä, mutta arvatkaa vaan löytyikö yhtään mitään. No ei. Toiveikkaana napsin näitä kielenpäälle sulamaan, ja sainkin hiukan helpoitusta kipuun ja selvisin päivästä jokseenkin voittajana. On se migreeni vaan niin ikävä riesa, antaisin mielelläni kyllä pois!


Migreeni ja kofeiini ei tiettävästi ole kovinkaan hyvä yhdistelmä, mutta tänään upposi uskomattoman monta kahvikupillista työpäivän aikana. Kotona aamulla nautin mieluusti uusista Hobstarin laseista myöskin aamukahvini, on ne vaan niin upeita laseja.


Päivääni kuului myös jotain, mikä pisti ajattelemaan. Mitä arvostan ja mikä minulle on tärkeää? Olisinko valmis muutokseen, vai onko turvallista tyytyä nykytilanteeseen? Voiko nykytilannetta mitenkään edes kritisoida, jos ei yritä muuttaa itse sitä? Onko muutos aina mahdollisuus parempaan? Vai huonompaan? Voiko luottaa intuitioon muutoksen kynnyksellä? Tarviiko aina minun ajatella sitä, mitä muut mahtavat ajatella? Eikö elämä ole tehty elämistä varten? Eikö joku viisas ole sanonut "Carpe Diem" - elä hetkessä-, ja onko siinä totuuden siemen? 


Lisäbonuksena on se, että sain sovittua kaupat Mulberryn laukustani, jonka kesällä hankin. Mielessäni on tietenkin seuraava laukkuhankinta, johon aion tästä laukusta saadut rahat luonnollisesti sijoittaa. Ei lienee yllättänyt sielläkään päässä. Mieluummin hankin laukun, joka oikeasti tulee käyttöön arjessa kuin laukun, jota en raaski käyttää, vaan säilytän sitä omassa kassissaan kaapin päällä. Vaikka kuinka rakastuin tähän Mulberryn Medium Dorset Tote laukkuun, niin tajusin myöskin kuinka herkkä musta nahka olisikaan minun käytössäni, enkä kestäisi siinä naarmuja taikka muita jälkiä. Onko siinä sitten laisinkaan järkeä säilyttää laukkua kaapinkaan päällä? No ei. Mutta näin minulle kävi, yksi harhaostos, mutta tehdään siitäkin ostoksesta vielä askel käytännöllisempään laukkuun. :)

Miten sinun viikkosi on alkanut?

6 kommenttia:

 1. Täällä myös pääkipu vaivaa ja samalla oksettaa. Flunnsako lie meinaa iskeä vai onkohan niskat ihan megajumissa. Huippua että laukku meni kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ystis! Tsmeppiä sinne! Minulla pitkästä aikaa oli pahat migreenin oireet ja meinasin kanssa oksennella joka puolelle. Yöks.
   Nyt päätetään, ettei flunssa iske! <3

   Poista
 2. Kiva, että sait laukun kaupaksi. En vain tajua kuinka kauniina olet migreenin kynsissä. Migreeni on varmasti pirullinen vaiva.
  Olen tulossa kisamatkalle Kuopioon pe-su, olisi kiva treffata perjantaina jossain Kuopion kahvilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! <3 Puolustetaan että kuva otettu aamulla ennen pahinta kohtausta! :)
   Tuletko perjantaina mihin aikaan?

   Poista
 3. Täällä nautitaan pitkästä sairaslomasta ;) Oikeasti toki haluaisin olla töissä ja tehdä vaikka mitä, mutta ei auta ei, joten yritän keksiä kaikkea kivaa kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, mutta kyllä aika kuluu kotonakin ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3