keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Päähuomio huiviin.

Viikko vasta puolessa välissä, ja reissuväsymys tuntuu. Se olisi työpäivä toisessa kaupungissa, josta siirtymä kahden tunnin ajomatkan verran kodin kautta Helsinkiin. Yhteenlaskettuna siis viitisen tuntia autossa istumista. Aika hullua, ainakaan joka viikko minusta ei olisi tällaiseen reissuamiseen. Kuitenkin on myöskin haettava ne omat positiiviset puolensa reissutyöstäkin, mukavia tapahtumia ja ihmisten tapaamisia, niin jaksaa paremmin. Esimerkiksi illalla rentoutuminen hotellihuoneen saunassa? Ehdottomasti. Voiko uni maistukaan paremmin kuin saunan jälkeen?


Kyselitte asukuvien perään, jossa uusi Louis Vuitton Logomania- huivi esiintyisi. Tässä nyt pari kuvaa, mutta voi pojat miten kauheita kuvia nämä ovatkaan! Mahtaako silmissäni näkyä reissuväsymys? Vai onko orastavalla pääkivulla jotain tekemistä mun silmien kanssa? Ihan hirveetä kamalaa, koettakaa kestää.. Mutta keskittäkää huomio siihen huiviin nyt sitten, eikö joo?


Ja sanokaa nyt rehellinen mielipide, miltä väri vaikuttaa? Onko mun juttuni vai käynkö testaamassa vielä sen toisen sävyn Helsingissä? Toisena vaihtoehtona on siis sama huivi veronen sävyssä, joka minun silmääni on vähän liian vihertävä, mutta miksi mua mietityttää vielä? Help..

9 kommenttia:

 1. Ihanan muhkea huivi. Mun mielestä tuo väri on hyvä. Tietty jos oot Helsinkiin muutenkin menossa niin käy tsekkaa saat sit mielestä pois.

  VastaaPoista
 2. Väri ihanan ajaton, menee monen kanssa, varmaan kaiken kanssa. Mutta enemmän tykkään silti siitä sun toisesta huivista, tuo kuosi on jotenkin erikoinen. Toki kuvakin voi tehdä sille hallaa, onko siis livenä hienompi. Voiko LV koskaan olla huono?? No jaa eihän rahakaan aina ratkaise vai kuinka. Itse rakastan mun sepplän 12e huivia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sun huivi onkin ihana! Ja sopii hyvin sulle <3 <3

   Poista
 3. Tuo näyttää oikein hyvältä sinulla! Minustakin se toinen on vihertävä. Ja, tuossa sinun huivissa on sitä helmiäistä;) Ja, minulla on sama huivi. Tykkään siitä kovasti. Minusta sopii erityisen hyvin tummalle ihmiselle - mutta sopii kaikille.

  T. Maija

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana huivi, joka sopii hyvin silmiesi ja ihon väriisi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3