sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Luxusday.

Mikä lauantai! Sain eilen nautittua aamiaisen ystäväni luona, mahtava tapa aloittaa viikonloppu. Sen jälkeen olikin minulla ihan omaa aikaa salilla kahvakuulan kanssa, ja täytyy kyllä sanoa että mä taidan oikeasti tykätä kahvakuulauksesta! Ehkäpä asiaan saattaa vaikuttaa hiukan se, että on saanut hiottua tekniikan kuntoon eikä saa kipeäksi vääriä paikkoja kropasta. Ja vieläpä positiivista fiilistä asiaan lisää se, että kehityksen huomaa aika nopeaan. Vaikka ei voikaan vielä minusta sanoa mitään ihmeellistä liikunnan saralla, mutta yritän ainakin..

Päätin pitkästä aikaa hemmoitella omia neitejäni, ja viettää todellisen "tyttöjenpäivän". Siihen kuului yhtenä osana myöskin oma vapaapäivä kotitöistä, enkä todellakaan ajatellut edes laittavani ruokaa. Laiska minä? No olipa miten oli, tarpeeseen tuli päivä. Saimme nauttia ravintolan herkkuja, jonka jälkeen suuntasimme Finnkinoon elokuviin. Koskaan en ollut ajatellut että meillä enää katsottaisiin Muumi-elokuvia, vaan kyllä se päivä eilen koitti. Neidit olivat toivoneet että menisimme katsomaan joku päivä Muumit Rivieralla-elokuvaa, ja eilen sen päätimme tehdä. Lasten toiveesta tietenkin elokuvasalin aivan ylimmästä rivistä keskeltä valitsimme paikat. Oletko ehkä sinä käynyt katsomassa elokuvan jo? Täytyy tunnustaa, että se oli mukaansatempaava ja hyvin erilainen Muumi-elokuva. Elokuvassa muunmuassa Niiskuneiti innostui shoppamaan Casinon kautta, ja Muumipapasta paljastui melkoinen wiskin ystävä - ei lienee vastaa niitä perinteisiä Muumi-elokuvia mitenkään. :)Jakku - Foverer21
Huivi - Louis Vuitton
Kassi - Louis Vuitton
Housut - H&M

Sillä välin kun me perheen naiset vietimme yhteistä luxusaikaa Jyväskylässä, samanaikaisesti mieheni vietti aikaa ystäviensä kanssa Helsingissä. Enkä ole aivan varma kuinka talvihuivikuumeeni kanssa mahtoi käydä? Paheni, vai meni aivan maksimikertoimiin? Nimittäin ruskea kassi tuli miehen mukana kotiin, arvaatteko mitä sisältä mahtaa löytyä? Mitä mahtaisin haluta talveksi kaulaani kietoa?

4 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen lauantai teillä on ollut. Eilen puhuttiin työkamun kanssa tuosta Muumi-leffasta, ehkä pitäisi käydä se myös katsomassa.

  Kauniita kuvia <3 ja nyt pian tulet esittelemään uuden huivisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Huivin värin kanssa oli ongelmaa, ja kun toinen väri oli loppu niin toinen suosikki kotiutui..

   Poista
 2. Muumileffa kiinnostaa meilläkin. Pitääkin ottaa asiaksi leffailta! Tuo kassi lupaa hyvää, taisit saada jotain ihanaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen leffaa. Alussa hymyilytti pelkät aikuiskatsojat, mutta myöhemmin olin vain tyytyväinen että itsekin olin mukana.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3