lauantai 18. lokakuuta 2014

Kesä ulos, talvi sisään.

Pakkasyö, pakkasaamu. Pakkasta. Kylmää. Palelee. Ehkäpä aika heittää viimeisetkin kesätavarat pesuun / ulos, ja kaivaa esille viimeisimmätkin talvitavarat. Aikamoinen kasa lähtee vaatteita, asusteita ja kenkiä myöskin nyt kiertoon. Olen kuitenkin hienosti onnistunut varautumaan talven tuloon, ja vaatteissa ja asusteissa oli vielä laput paikoillaan. Tänään ne kuitenkin leikattiin pois, ripustettiin vaatteet hengareihin eteisen kaappeihin odottamaan käyttöä. Ehkä siellä muuallakin samanlaisia projekteja?


Toisaalta inhoan eteisen kaappien siivoamista, toisaalta taas rakastan sitä että saan järjestää esimerkiksi kaikkien meidän omat asusteet omiin laatikoihin. Mutta se työ mikä kaappien siivouksessa piilee - on aika kamalaa. Ainakin kun miettii millainen tapa minulla on siivota kaapit, tiivistettynä kaikki kaapista ulos, jonka jälkeen niitä aletaan hylly kerrallaan järjestämään paikoilleen. Näky on kamala, kun kaapit sisältö makaa lattialla - tekisi mieli karata pois, ja toivoa että ne löytäisivät tiensä paikoilleen..Mitenhän mä olen onnistunut tekemään itselleni lasten pipoista niin ison jutun, nimittäin pipoja on kyllikseen meillä. Meidän lasten pipomäärällä voisi vaatettaa varmaankin yhden koululuokan, mutta eihän pipoja ole koskaan liikaa? Ja eikö se olekin aika kiva, kun pipon värimaailma natsaa vaatteiden väreihin? Onnekseni vielä kuitenkin neidit huolivat erilaisia pipoja päähänsä, ja välillä minunkin pipot löytyvät heidän käytöstään..

Ulkona paistaa aurinko, joten taidan suunnata nauttimaan viimeisistä, lämmittävistä auringonsäteistä. Ehkä samalla ottaa muutaman silmäyksen kohti ulkovarastoa, sekä leikkimökkiä - mahtaako ulkokalusteet tänään päästä myöskin talvivarastointiin? Ja mahtaako tänään illalla meillä lämmetä syksyn ensimmäinen glögi?

Rentouttavaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Noi keväällä ja syksyllä tehtävät vaatteiden pesu ja siivous operaatiot on niin ärsyttäviä ettei paremmasta väliä. Mut samalla saa käytyä läpi mitä kärsii nakata kirpparille ja mitkä jää vielä köyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, mutta tuo mun kaapin siivoustapa on jotain ihan kamalaa :D

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3