keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Ja vielä kenkiä..

Hiphei! Mä löysin ne täällä kirjoittamani Tamariksen nilkkurit vihdoinkin tästä kaupungista! Yksi ainut pari oli jäljellä Aleksi13:ssa, ja mikä oikeastaan on hassuinta, niin huomenna heiltä ilmestyvässä lehdessä mainostetaan muun muassa juuri niitä nilkkureita. Mutta lähtikö ne nilkkurit minun mukaani? No ei. Kauniit ne olivat, mutta koko 38 oli liian suuri ja koko 37 puristi taasen. Kenkä puristi oikeasta jalasta. Miksihän jalkojenkin pitää olla eri kokoisia ja hankaloittaa kenkien hankkimista? Eli tällä kertaa joku toinen onnekas saa ne kaunottaret kotiuttaa paremmalla onnella, tosin nopea saa olla, mikäli haluaa koon 37 kenkiä. Miksi mainostaa kenkiä, joita ei juuri ole niissä menevimmissä jalan kokoluokissa?

Mutta koska avokaskelit alkavat olemaan todellisesti takana, ja talvi tekee tuloaan - nilkkurit taikka ne saappaat olisivat välttämätön hankinta. Monestihan se pätee, kun ei etsi mitään, niin silloin löytää. Kun taas etsii jotain, silloin ei sitten millään löydä etsimäänsä. Voinko sanoa luovuttaneeni? En. Päätin suunnata tänään pariin liikkeeseen vielä katsomaan nilkkurivalikoimaa, ja se kannatti. Huh. Ehkä selviän ensimmäisistä flunssista "kesäkenkien" liian pitkäisen käytön vuoksi, ja saankin pitää varpaani ja nilkkani lämpöisinä. Sitä paitsi nämä asettuivat mukavasti suorien housujen lahkeiden kanssa, sekä varren mitan puolesta nämä menevät upeasti myöskin hameen kaverina.


Mitäs tykkäät?

5 kommenttia:

 1. On ne kyllä kaunottaret, ja niillä voi ehkäpä ottaa muutaman juoksuaskeleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Näihin oli nyt tyydyttävä.. ;) ja hei, lupaan kokeilla sitä juoksua näilläkin :D

   Poista
 2. Onpas kivat kengät, sirot ja naiselliset, mutta tyylikkäät. Minä en ole vielä kaivellut syksyisempiä kenkiä esille, loman päätin olla vielä kesäisissä, ensi viikoksi pitää kyllä vähän lämpimämpää kaivella, ettei flunssa yllätä.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa loppuviikkoa sinne myös!
   Flunssia väistellen..

   Poista
 3. Siis todella ihqut kengät!!! Kyllä kelpais mullekin :) Onpa kiva, kun löysit vihdoi kengät :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3