lauantai 25. lokakuuta 2014

Ja miten mulle ja huiville kävi?

Niin, mitenhän mulle sattui käymään siellä Helsingissä huivin kanssa? Palasinko saman värisen huivin kanssa vai vaihtuiko väri kenties? Entä oliko päätös helppo, kumpi lähtee kotiin? Itseasiassa päätös oli todella helppo, kun mallailimme myyjän ja ystäväni kanssa huiveja kasvojani vasten - ja olimme kaikki yksimielisiä värin suhteen. Nyt kävi näin, kotiini lähti kuitenkin Louis Vuittonin Logomania huivi veronen sävyssä. Tämä sävy antoi kasvoilleni enemmän väriä, sekä jollain tavalla sopi talveen ja minun värimaailmaani paremmin. Tästä oppineena jatkossakin kaikki tälläiset ostokset teen itse paikanpäällä, niin ei jää mietityttämään. Onni onnettomuudessa oli kuitenkin Helsingin työreissuni, joten tämä onnistui hyvin näinkin. Huivin verone-sävy on muuten aika erikoinen, se on toisessa valossa enemmän beige, jossain valossa harmaa ja jossain valossa enemmän vihertävä. Silti tykkään just tästä sävystä, ja otinkin huivin heti käyttöön - toisin kuin se harmaana versiona oli vain laatikon sisällä..  


Mitä mieltä olet väristä?

8 kommenttia:

 1. Tärkeintä että itse on tyytyväinen päätökseensä varsinkin kun kyse on arvokkaammasta hankinnasta. Onnea uudesta ihanuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos, kyllä tää on nyt just ja melkein! :)

   Poista
 2. On kyllä upea huivi! Olen joskus ajatellut meneväni sellaiseen värianalysiin, jossa katsotaan, mitä sävyt sopivat parhaiten ihonvärin kanssa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Yhyvä, että sait vaihdettua mieleiseen. Tummilla hiuksilla ja ihonsävyllä varmasti oikea valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntuu oikealta valinnalta, ja kyllä liikkeessä selvisi mikä sävy lähtee mukaan ;)

   Poista
 4. :-D Muistatko edellisen kommenttini aiheeseen liittyen.. ? Kovasti olit sitä mieltä että harmaa on sittenkin sinun juttusi. Hihhih, niin sitä voi käydä. ;) Kyllä tuo Verone vain on kaunis väri !

  VastaaPoista
 5. Aivan tosi kaunis huivi! Menee monen asun kanssa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3