lauantai 4. lokakuuta 2014

Hullut päivät /14.

Stockmannin Hullut Päivät lähestyvät taas. Minun ja lompakkoni onneksi lähellä ei olekaan Stockmannin myymälää, vaikkakin verkkokauppa voisi koitua aivan yhtä vaarallisen helpoksi shoppailla. Minulla ei kuitenkaan ole aikaa nettishoppailuun, taikka tungoksesta johtuviin tökkiviin sivuihin. Eikä oikeastaan nyt ole hyvä aika tehdäkään niinsanottuja turhia ostoksia. Keräsin kuitenkin muutamia suosikkeja mitä ehdottomasti voisin kotiuttaa näiltä Hulluilta Päiviltä..


Aivan ensimmäisenä tämä Kartellin Bourgie- valaisin. Tämän olen monta kertaa halunnut ostaa, varmaan yhtä monta kertaa uhannut ostaa itselleni synttärilahjaksi, joululahjaksi jne. " Sitten kun olen neljäkymmentä, sitten viimeistään hankin sen! " 
Upea valaisin, mutta silti aina pysähdyn miettimään "mihin ihmeeseen sen kotona sijoittaisin". Niinpä. Kodissani on valaisimia jo liiakseenkin, muutama ylimääräinenkin etsii säilytyspaikkaa. Mutta jostain syystä tämä Kartellin Bourgie taitaa olla sellaisia hankintoja, joita ei saa mielestään ennen kuin sen hankkii. Mutta kyllä oikeasti tulee miettiä, mihin sen kotiuttaisin. Valaisin on niin upea, että sen tulisi olla myös upealla paikalla - missä sitä voisi ihailla. Ehkäpä vielä jonain päivänä, viimeistään sitten kun juhlitaan mun pyöreitä synttäreitä? Jospa olen siihen mennessä keksinyt sen oikean paikan valaisimelle?


Ja sitten nämä ihanat valaisimet - Desing House Stokholmilta. Aivan ihania, lampun fiiliksessä on jotain työvalaisimeen yhdistettävää, mutta yhtä aikaa jotain todella kaunista ja siroa. Erityisesti kuparin värinen riippuvalaisin miellyttää minun silmääni, eikä olisi pöllömpi sijoittaa useampi tällainen vieretysten riippumaan. Mutta entäpä sitten halvempi vaihtoehto? Nimittäin törmäsin lähes aika identtiseen valaisimeen niinkin erikoisessa liikkeessä kuin Clas Ohlsonilla, eikä hinta päätä huimannut. Valaisin ja johdot lähtevät pyöresti kahdenkymmenen euron hintaan! Eikö olekin uskomattoman samanlainen fiilis näissä valaisimissa?


Kuva lainattu www.chlasohlson.com sivustolta


Olohuoneeseen olen etsiskellyt metallikoria, mieluusti valkoista taikka mustaa. Mutta eipä olisi hassumpi Hullujen Päivien kuvastosta bongaamani metallinvärinen korikaan, vaikkakin korin hinta on mielestäni aika hurja. Kelpuuttaisin edullisemman vaihtoehton kyllä ehdottomasti. Mutta jos en ihan väärin muista, niin törmäsin vähän vastaavaan edellämainitussa kaupassa, ja hiukan eri hintaan..

Koska talvi lähestyy päivä päivältä, niin mielessäni ovat lämpimät vaatteet ja asusteet. Neideille on hankittuna talvivaatteet ja asusteet talven varalle. Ainoastaan talvikenkien tilanne tulee tarkistaa, esikoinen haluaa ainakin uudet Ugg-saappaat talveksi. Minäkin kaipailen edelleen niitä mustia ratsastussaapastyylisiä saappaita talveksi, mutta ehkäpä ne vielä tulevat odottamatta eteeni. Pari neuletta bongasin tästä Stockmannin Hullut Päivät- kuvastosta itselleni, mitä voisin kuvitella itselleni tulevan talven varalle. Polon neule olisi merinovillaa, eli lämpöistä materiaalia kun taas Gantin neuleesta ei selviä materiaali. Voisitko sinäkin kotiuttaa minun suosikkejani? Vai mitä suosikkeja sinä mahdoit löytää kuvastosta, ja tuleeko sinulle kenties pakollisia hankintoja?Musta tuntuu, että nämä "hullarit" tulee skipattua yhtä hyvin kuin Sokoksen 3+1 päivät minun kohdallani. Ainoastaan nuo neulepaidat hiukan mietityttävät, molemmat olisivat  hyväksyttävät myöskin työpukeutumiseeni. Iittalan Lanter- kynttilänjalka olisi myös tarjouksessa, mutta edelleenkin jätän sen kauppaan odottamaan omaa aikaansa. Onhan se kyllä aika upea! Voiko aikuisetkin vielä kirjoittaa joulupukille lahjatoivekirjeen? Jos sen jättää ulos terassille, meneekö se varmasti joulupukille? Onko toivoakaan että toiveet toteutuisivat? Vai olisiko parempi vain sanoa vaikka esimerkiksi miehelleen, mitä lahjaksi toivoisi? Mitä oikeastaan oikeasti edes toivoisin? Mitä sinä toivoisit?


Vaikken olekaan mikään varsinainen jääkiekon ystävä, niin vietän tämänkin illan JYP-Blues pelissä, tosin kioskivuorossa. Ja vielä vapaaehtoisesti. Sen jälkeen aion viettää todellisen rennon lauantai-illan sohvan nurkassa katsoen telkkarin tarjontaa. Herkut jäävät tänäänkin valitettavasti minulta väliin.

Rentoa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Ihme ja kumma, en ole ehtinyt koko kuvastoa vielä edes avaamaan, kiitos eilisten bileiden ja tänäänkin on puuhaa ollu jos yhtä ja toista. Tuon Gantin neuleen voisin kyllä itsekin ottaa sillä talvisempaa vaatetta saisi kyllä kaapista löytyä. Housupolitiikka on kunnossa mutta puserotilanne aika kurjalla mallilla. Tuo Gantin neule on kyl itseasiassa aika mahtava. Pitäiskö tilata??? Oltaisko samikset <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3