perjantai 31. lokakuuta 2014

Halloweenia.

Onko siellä ajatuksissa juhlia Halloweenia jollain tavalla? Mä olen luvannut neideille järjestettäväksi Halloween-juhlat, ja huomenna meille saapuu melkoinen kokoelma lapsia koulusta ja naapureista juhlimaan. Muutoin olisimme tänään juhlineet ehdottomasti, mutta esikoisella oli ystävän synttärit Halloween- teemalla, joten mikäpäs siinä että useampi juhlapäivä. Internet on tulvillaan hauskoja Halloween ideoita, joita varmasti sieltä poiminkin sekä erilaisia hankintoja onkin jo tehty.

Ehkäpä tarjoiltavana sormia? Silmämunia? Hampaita? Erilaisilla koristeilla varmasti muffinseistakin saamme aikaan teemaan sopivia herkkupaloja. Ja nimenomaan se tekeminen ja suunnittelu taitaa ollakin hauskinta hommaa nyt, huomiseksi tulee taikoa esimerkiksi Snöre-lakritsinauhasta hämähäkkejä ym.  Minusta on hauskaa itsekin heittäytyä teemajuhliin satanen lasissa mukaan. Ohjelmapuolella on vielä hakusessa, mitä mahdan keksiä ohjelmapuolelle? 
Tietenkin myös minä haluan osallistua Halloween juhliin, ja minulle on hankittuna myös asusteita huomista varten. Noidan hattu, hauskat käsineet pitkillä kynsillä sekä noidan viitta. Liekö oma naama tarpeeksi noitamaisen näköinen ilman maskiakin? :) Jää nähtäväksi mitä kaikkea huomiselle keksitään.Hauskaa perjantaita!

2 kommenttia:

  1. Meille tulee tänään naapurin rouva lasten kanssa, kun miehet sattuvat olemaan töissä. Ajattelin juuri tehdä niitä sormia, kakun halloween teemalla ja hämismuffinseja. Lisäksi on kyseisellä teemalla koristettu koti :) Kivaa halloweenjuhlaa teille ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3