torstai 9. lokakuuta 2014

Be unique.

Be Sexy! Be Strong! What a look!

Oletko ehkä huomannut tv-mainokset taikka internetmainokset Lindexin uusimmasta mallistosta? Mallisto on Jean Paul Gaultierin, joka on saatavissa liikkeistä että verkkokaupasta. Mallistossa on vaatteita sekä naisille että lapsille. Ihan sattumalta astuin Lindexiin sisälle tänään ollessani työlounaalla viereisessä ravintolassa. Puolenpäivän aikaan mallistosta oli jo myyty loppuun osa tuotteista. Mielestäni mallisto puhutteli hyvin Jean Paul Gaultierin käsialaa, sekä kaikki varmasti nämä tunnistaa. Itse ihastuin upeisiin kirjailtuihin vaatteisiin, mutta nehän olivatkin kaikki läpinäkyviä..Ja hyvin kattava alusvaatemallisto oli myös tehty. Hyvin persoonallisia olivat myös nämä alusvaatepuolen valikoiman tuotteet.. Kävitkö ehkä sinäkin tutustumassa tähän uuteen Lindexin mallistoon taikka ehkä jo shoppasitkin jotain? Iskeekö nämä sinuun vai ei?


Minun uusin hankintani ovat nämä Adidaksen trikoot. Nämä ovat mukavat jalassa, ja ihan hauskalla kuosilla myös. Sattumalta sävy sävyyn minulta löytyi kotoa myös Adidaksen collegetakki tuossa violetissa värimaailmassa. Saattaisin jopa kauppaankin uskaltautua näillä trikoilla. Joko se legginsiaika koittaa taas tässä osoitteessa? Voi miesparkaani, joka on sitä mieltä että legginsit ovat kalsareiden näköisiä.. Näyttääkö sinun mielestäsi legginsit kalsareilta vai viihdytkö ehkä sinäkin legginseissä? Minä viihdyn, sanoo kuka mitä tahansa. Ja onhan ne ainakin lämpöisemmät jalassa kuin sukkahousut, ja miellyttävät päälläkin.


Vielä yksi työpäivä reissussa, ja sitten koittaa viikonloppu. Useamman hotelliyön jälkeen alkaa hoksaamaan myöskin työmatkojen edut, nimittäin saa hoidettua töihin liittyvät rästihommat kuntoon sekä nukuttua hyvät yöunet. Eikä oikeastaan ole valittamista hotellien aamupalapöydästäkään. Helppoja aamuja, niitä minä arvostan. Sekä liian monta huonosti nukuttua yötä takana alkaa painamaan työpäivänkin aikana. Jostain syystä olen aina ollut kova nukkumaan, taikka tykännyt nukkumisesta. Sekä tarvitsen myöskin unta paljon. Olen varsin taitava myöskin nukahtamaan, vaikka saatan väittääkin lepuuttavani silmiäni makuuasennossakin. Mites siellä, mahdatko sinäkin arvostaa hyviä yöunia?   


Ihanaista viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Itse olen huomannut noi vaatteet mainoksissa mutta livenä en. Ehkäpä siksi etten muistakaan koska olisin edes kaupungilla käynytkään. Osa vaatteista on aika erikoisen näköisiä mutta esim se yksi hame on ihanan näköinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3