maanantai 1. syyskuuta 2014

The valaisin.

Astuin tänään sisään erääseen sisustusliikkeeseen, ja bongasin sieltä ilokseni (ja harmikseni) jo asuntomessuilta tutun valaisimen. Valaisin on kierrätyshenkinen, ekologinen, ja todella ajanhenkinen, tyylikäs. Valaisinta on saatavissa kahdessa eri koossa ja useassa eri sävyssä, tällä hetkellä tätä valmistetaan kattovalaisimena. Liikkeen omistaja lupaili, että tulossa olisi myöskin seinävalaisimia. Hinnankin suhteen tämä valaisin on edullinen, vaikkakin kyseinen valaisin valmistetaankin Suomessa. Arvaatko jo mitä valaisinta mahdan tarkoittaa?

Kyseessä on laserleikatusta aaltopahvista valmistetty Compleated- valaisin, ulkopinta on laminoitu. Itse näin valaisimen kahdessa eri koossa ja muutamassa värissä. Minua miellytti valaisin erityisesti harmaan sävyisenä, vaikkei minttukaan hassumpi ollut. Harmaana tämä voisi istua myöskin meidän keittiöön. Vaikkakin keittiön katossa roikkuukin tällä hetkellä Eero Aarnion Cake-valaisin, joka myöskin on aika uudehko hankinta. Todellista tarvetta tälle ei siis meillä ole, vaikka se onkin niin ihana.. Valaisinta myydään sisustusliikkeissä ympäri Suomea sekä tietenkin Finnish Design Shop myy myös. Valaisin maksaa isompana 150€ ja pienemmässä koossa 75€. Tämä valaisin on ehdolla Muoto2014 Valaisin-sarjassa, jossa palkitaan suomalaista suunnittelua. Valaisimien ovat suunnittelleet kaksi Suomalaista miestä, Antti-Jussi Silvennoinen ja Pekka Kuivamäki.Mielestäni valaisin on upea. Moderni. Jollain tavalla klassisen tyylikäs, ja samalla persoonallisen näköinen.

Mitäs sinä tykkäät? 

2 kommenttia:

  1. Valaisinasiat ovat vaikeita. Itse olen tehnyt tosi monta hutiostosta lamppujen suhteen. Pitäisi olla hyvä valoteho ja käydä vielä sisustukseen. Hankalaa ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Mä tietäisin monta kivaa lamppua, mutta onneks ei oo katossa paikkoja ;)

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3