sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Suosikki kynttilänjalat.

Kylläpä kannatti lauantaiaamu uhrata siivoukselle. Nimittäin samalla nostelin kynttiläsomisteita esille syksyn pimeisiin iltoihin. Riviera Maisonin kynttilänjalat ovat mieleeni, olemme aikoinaan ne saaneet valita tupaantuliaislahjaksi kotiimme. Vuosi toisen jälkeen näihin ei vain kyllästy. Eikö olekin aika ihastuttavat kynttilänjalat?

Harmikseni kuitenkin olen onnistunut kuluttamaan pilarikynttilävarastoni hyvin, ja jouduin laittamaan vaaleanpunasävyiset kynttilät tällä kertaa. Eikä mitä vain vaaleanpunaisia, vaan piparminttu-kerma tuoksukynttilät Partyliteltä - ovat ehkä yksiä parhaimpia, enkä ole raaskinut näitä viimeisiä ottaa kaapista esille. Näyttää vahvasti siltä, että tänä syksynä minulla on tarve hankkia kotiin uusia kynttilöitä! 
Nostin olohuoneen lipaston päälle myös yhden musthave- hankintani, nimittäin tämän valkoisen lyhdyn. Silmääni se pisti Kodin1 - myymälässä muutama vuosi taaksepäin, enkä ensimmäisellä kerralla raaskinut sitä ostaa. Olisiko hinta mahtanut pyöriä neljänkymmenen euron hujakoilla. Kuitenkin oli pakko palata ostamaan lyhty kotiin, koska se oli jollain tavalla juuri näköiseni ja sopivan söpö. Enkä tätä ole raaskinut ottaa ulkokäyttöön laisinkaan, sisällä puolestaan tämä lyhty on etsinyt paikkaansa. Onko sinulla sisätiloissa käytössä tiettyjä lyhtyjä? Vai onko lyhdyt siellä vain ulkokäytössä?


Viikonloppu on ollut juuri oikeanlainen, tarvitsemani - lepoa, kodinhoitoa ja rauhallista aikaa. Ajatukset hiljalleen siirtyvät kuitenkin jo leipomisjuttuihin, mitä mahtaisin leipoa maanantaisille Pomp de Lux- kutsuille? Olisiko sinulla ideoita taikka hyviä reseptivinkkejä laittaa jakoon?

 Mahtavaa sunnuntaita!

11 kommenttia:

 1. Ihania kynttilöitä, tosi söpöt noi pinkkiraitaiset. Kynttilöitä ja kynttiläkippoja ei voi koskaan olla liikaa. Kurkkailepas mitä meillä eilen tarjottiin ,saisitko siitä mitään irti omille kutsuille? Ihania kutsuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä. Olen saanut rakennettua kauppalapun huomista varten ;)

   Poista
  2. Kerropa sit miten kutsut meni. Jokos olet kalenteria kutkkaillut ettö milloin tulet ouluun/meille

   Poista
 2. Ihania kynttiläjuttua, täytyy itsekin vähän käydä omat kynttilävarastot läpi, veikkaan , että tarvitsen myös täydennystä. Esille olen ottanut vasta yhden ison kynttilänjalan. Lyhtyjä mulla on ollut vain ulkona, mutta hyvin voisi hankkia sisälyhdynkin :)

  VastaaPoista
 3. Mulle on käynyt monta kertaa niin, että ostan uusia lyhtyjä ulos enkä sitten raaskikaan jättää niitä ulos. Niinpä sisällä on useita kauniita lyhtyjä :).
  Käypä katsomassa viimeisin postaukseni 1-vuotissynttäreistä. Siellä on linkki maailman parhaisiin ja niin helppotekoisiin tonnikalawrappeihin. Ehkäpä ne sopisivat tarjolle kutsuilla. Kannattaa tehdä edellisenä päivänä jo jääkaappiin valmiiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä puuhattu tarjoilut. Kokeilen joku kerta sun ohjetta, vaikken itse tonnikalaa syökään :)

   Poista
 4. Aivan mahtava teksti tuossa taulussa. Se onkin hyvä pitää mielessä :) Kaikkea mukavaa tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva ja erikoinen lyhty, tykkään! Kynttilänjalat miellyttää mun silmää kovasti! Toivottavasti teillä oli kivat kutsut!

  VastaaPoista
 6. Kaunis lyhty. Meillä ne ovat lähinnä ulkokäytössä mutta mikä jottei kävisi sisällekin :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3