perjantai 12. syyskuuta 2014

No ne housut ainakin.

Työpäivä pulkkaan, ja auton nokka kohti Jyväskylää. Pari tuntia autossa istumista. Työmatka alkaa kääntymään voiton puolelle ja koti jo häämöttää, samoin kuin myöskin viikonloppu. Viikonloppu tulee taas tarpeeseen. Myöskin lompakko huokaa tämän reissun jälkeen. Nimittäin, kyllä, mukaani lähtivät sellaiset nahkaefektillä olevat housut. Nämä nappasin H&M:n valikoimasta, vyötärö oli hyvä sekä ei liian raju yleisilme. Myöskään millään tavalla näissä housuissa ei ole epäitsevarma olo, taikka tunnu olo vieraalta. Uskon että nämä olivat minun tyyliini, ja kroppani ulkomuodot huomioiden juuri oikea valinta tästä trendiaallosta. Pitäkää te muut niitä koko nahkaisia / puolinahkaisia housuja, mutta minulle ne oli liikaa, eikä lyhyet paksut jalkani niissä oikein viihtyneetkään. Mutta täytyy sanoa, että kyllä vaan tekonahka edelleen on ihoa vasten liukas - housuja joutuu kiskomaan ylöspäin aina satunnaisen säännöllisesti, eikä kyllä vilukaan taida näissä housuissa tulla..


Mutta, mitä sinä tykkäät?
Yes or no?Ja niin, mahdoitko ajatella että pelkät housut vain lähtivät mukaani? No ei nyt sentään. Vaikka niin olisi hyvä ollut uskotella itsellenikin. Taikka päätyä vain housujen löytämisen jälkeen suoraan kohti hotellihuonetta, mutta toisin kävi. Ups, I did it again. Vai miten se meni. Oikeastaan todellinen vaatteiden ihmemaa minulle taisi olla Gina Tricot. Tai ainakin astuin oikeaan aikaan liikkeseen sisälle, kun vielä kokoja vaatteista löytyi hyvin ja kaikki oli upeasti aseteltu esille houkuttelemaan kaltaisiani. Vai oliko lienee juuri uutuuksilla liike täytettykin. Pian löysin kuitenkin itseni sovituskopista useamman vaatekappaleen kera, jonka jälkeen punnitsin mitä ottaisin ja mitä jättäisin. Vielä kassalle saapuessani olin järkevä ja jätin yhden vielä ostamatta.

Harvemmin tunnun astuvani tähän liikkeeseen sisälle, jostain syystä kotipaikkakunnan Gina Tricot ei olekaan niin houkutteleva kuin tämä työreissulla vastaantullut liike. Olipa miten oli, mukaani lähti kaksi t-paitaa sekä yksi collegepaita tekstillä. Vaikka pieni morkkis shoppailusta painaakin takaraivossa, niin onnekseni tässä liikkeessä hinnat eivät ole kyllä kovinkaan korkeita. Edullisia löytöjä, t-paidatkin lähtivät mukaani 14,90€ /kpl hintaan. College puolestaan taisi maksaa 19,95€. Eikö tuohon hintaan voikin jo vähän tehdä pieniä hankintoja piristämään syksyä? Eikä kai oikeaa syytä ole morkkistella? Vai onko sittenkin?

Onko sinulle Gina Tricot tuttu liike? Teetkö sinäkin ehkä löytöjä Gina Tricot-liikkeistä? 

8 kommenttia:

 1. Itse olen sovitellut useasyi yhtä vaaleansinistä nappipaitaa Ginastq mut eihäb näillä korkeuksilla oikeita kokoja löydy. Nyt oon ihaillu niiden mainoksessa niitä printti collegeja, sellaista haluaisin sovitella. Lompakko vaan rajoittaa tän syksyn aika rankasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lompakkojuttu on kyllä kumma, kyllä se vaan rajoittaa kummasti.

   Poista
  2. Jeps ja varsinkin kun työaika lyheni melkoisesti mutta onpas vaan niin luksusta olla kotona jo ennen kahta.

   Poista
 2. Todella kauniisti istuu nuo housut!! Itsellä kans tuo keskimmäinen t-paita!

  VastaaPoista
 3. Onpas kivat housut! Itse en välttämättä osaisi nahkaisia housuja ostaa, mutta nuo näyttävät jotenkin asteen asiallisemmilta;)
  Olen huomannut saman ilmiön työmatkoilla, tutut liikkeet tuntuvat ihan uusilta vieraassa kaupungissa ja usien löytyy yllättävistä paikoista uusia juttuja. Minun ainoa Ginan vaatteeni on ostettu työreissulta;)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanat housut ja eivät varmaan ole liian kuumat, koska housut eivät ole kokonaan nahkaa. Paidat eivät varmaan mene hukkaan, vaikka monta ostitkin ja vielä edullisesti sait ne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3