tiistai 16. syyskuuta 2014

Neverfull Ranskassa.

Onko sinulla ehkä lempilaukku? Sellainen luottolaukku, joka käy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Laukku, jota ei oikeastaan voi korvata millään. Minulla on. Kyseessä onkin ensimmäinen Louis Vuitton hankintani, eli kohta jo ikoniksi muodostuva Neverfull laukku. Minulla oli silloin selkeä suunnitelma, millaisen värisenä laukun haluaisin ja missä kokoluokassa. Ei auttanut kuin pitkä säästäminen tähän laukkuun, ja hyväksynnän hakeminen myöskin perheen miespuoliselta. Päivääkään en ole katunut ostostani. Vaikkakin välillä vähän harmittaa, kun näitä laukkuja alkaa heilumaan aika monen olkapäällä ja malli on todella suosittu tällä hetkellä. Louis Vuittonin Helsingin myymälässä myyjä veikkasikin Neverfullin olevan seuraava ikonilaukku. Muita ikonilaukkuja ovat tietenkin muun muuassa niin-iki-ihana Alma ja Speedy. Speedy minulta myös löytyy, kiitos mieheni, mutta se Alma.. Voi Alma!Lähes kahdeksan viikkoa sitten kiikutin Nerverfullini Helsingin Louis Vuitton myymälään, jonne se sillä reissulla jäikin ja palasin Keski-Suomeen ruskean paperikassin kera. Ja ei, sen sisällä ei ollut uutta kassia. Sisällä oli Neverfullini sisältö. Laukkuni lähti reissuun kohti Ranskaa, Pariisia. Korjaukseen. Kyllä, arvaa mahtoiko minua harmittaa kun se ensimmäinen musthavesomeday- ostokseni joutuu lähtemään korjaukseen. Enkä ollut aluksi edes varma kehtaisinko mainita "viasta" paikanpäällä, mutta sain varmistusta asiaan tarkastelemalla ja kysymällä muilta vastaavanlaisen omistajalta että onko heillä samaa vikaa. Tiesittekö muuten, että Louis Vuittonilla on täysi takuu tuotteillaan? Ja että oikeastaan aina heidän kautta onnistuu mahdolliset korjaukset hinnalla tai takuulla? Mutta tuotteet lähetetään aina Ranskaan, ja minulle kerrottiin mahdollisesta kuuden viikon ajasta. Kuusi viikkoa, mikäpä siinä. Mutta lähes kahdeksan viikkoa, ennätin siinä ajassa jo melkoisesti kaivata laukkua. Nimittäin tämä laukku on melkoinen tilaihme - ja työreissuilla sillä olisi ollut todellakin tarvetta, puhumattakaan viikonloppuisin. Tätä laukkua olen ahkerasti käyttänytkin, ja ominaisuuksiltaan se on täydellinen minulle. Ja kyllä, edelleenkin olen onnellinen tästä laukusta ja rakastan sitä!
Laukkuni korjauksessa vaihdettiin uudet nahkanyörit laukun päätyihin. Jostain syystä molemmista päistä ne olivat hiukan auenneet. Korjauksen jälkeen sain noutaa laukkuni postivakuutettuna lähetyksenä lähipostista. Lisäksi koko korjausprojektin aikana pysyin ajantasalla, missä laukkuni menee - koska se on saapunut Pariisiin ja koska se olisi noudettavissa myymälästä. Lisäksi Helsingin Louis Vuitton- liikkeestä ystävällisesti soitettiin ja kerrottiin laukun saapuessa, sekä tiedusteltiin pääsisinkö sitä hakemaan ja ilman lisämaksua se sovitusti postitettiin minulle. Kauniisti laatikossa pakattuna, dustbag mukana. Sekä kaikki tositteet korjauksesta kuoren sisälle taiteltuna. Melko hyvää palvelua, todellista asiakaspalvelua. Välillä reklamointi todellakin kannattaa, ja ainakin avun kysyminen mikäli jokin epäilyttää, vaikka me suomalaiset ollaankin välillä huonoja reklamoimaan.

Onko sinullakin ehkä
luottolaukkuna Neverfull? 

10 kommenttia:

 1. Hienoa palvelua. Minulla on käynyt samalla tavalla Longchampin laukun kanssa. Hihna irtosi saumoistaan. He lähettivät myös laukun Ranskaan korjattavaksi, ja kaikki sujui hienosti. Sen jälkeen ei ole hihna irronnut :)

  VastaaPoista
 2. OI, mie jo luulin että olit shopannut uuden laukun. Olipa melkisen mahtavaa palvelua.

  VastaaPoista
 3. Tuon tasoisen brändin palvelun pitääkin olla erinomaista. Se myös lisää tyytyväisyyttä, vaikka alun perin tietysti vika harmitti :). Neverfull kelpaisi minullekin. Toistaiseksi olen tyytynyt merkittömiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia että laukku on mieluinen, ja ominaisuuksiltaan juuri sellainen itselle toimiva. :) Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 4. Ei oo yhtään Vuittonia, mutta haaveilen kyllä niistä :) Tuo on kyllä ihana laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma ehdoton suosikki tämä on. Sulla on upeita muita laukkuja, varmasti joku ehdoton suosikki sinullakin?

   Poista
 5. Mulla samanlainen ongelma kyseessä, saanko udella paljon kyseiselle toimenpiteelle tuli hinnaksi? Mulla tosin vain toinen nahkanyöri korjattavana ja takuu ei enää voimassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni takuuseen, mutta muistanko väärin että 150e sisältää sen yläkanttauksen että ne sivunyörit.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3