torstai 11. syyskuuta 2014

Koruja ei koskaan liikaa?

Niin, onko koruja koskaan liikaa? Taikka tarpeeksi? Olenko ikuinen harakka, joka kiinnostuu kaikesta kauniista ja kimaltavasta? Vastustamisesta tulee vielä vaikeampaa, jos korut sattuvat aleaikaan silmien alle. Mutta edullisista koruostoksista puhutaan, ei mistään virallisen kultakaupan koruista - eikä edes Kalevala Korun koruista, vaikka olenkin niihin kovin mieltynyt. Vaihtelu virkistää, myöskin välillä voin kokeilla jotain muuta kuin hopean värisiä koruja..


Mukaani lähti -50% alennuksesta ihastuttava Snön rannekoru kultaisen värisenä. Tämä sopii upeasti kullanvärisen Michael Korsin kelloni kanssa yhteen. Tunnustan että yritin samaisesta alesta katsella myöskin kaulakorua, mutta sellaista ei rahapussini onneksi löytynyt. Mutta korvikset kyllä löytyivät, kullanvärisenä nekin. Kyllä nyt kelpaa. Löytyykö Snön koruja sieltä muiltakin? Käytätkö ehkä säännöllisesti Snön koruja? Minulla näitä ei kovinkaan montaa ennestään ole, vaikka kauniita ne ovatkin.Mitäs tykkäät?

Olen toista päivää työmatkalla, ja nämä ovat aika petollisia reissuja ellei ole iltasuunnitelmia. Minulta tulisi kieltää kaupat taikka ottaa pankkikortti pois käytöstä, ettei shoppailubuumi iskisi päälle. Kuitenkin työmatkoihin liittyy neideille tuliaisten hankkiminen, ja nappasin mukaani esikoiselle Kappahlista ihastuttavat korvakorusetit. Vähän saattoi kyllä minulla olla oma lehmä ojassa, ja itsekin voisin lainailla näitä. Kiva kokonaisuus, kuudet korvikset ja hintaa pyöreästi kahdeksan euroa. Jos tykkäät, käy säkin nappaamassa! 


Päivä oli hyvä päättää hyvän ruuan merkeissä, sekä jälkiruokana Macaronseja. On ne vaan niin hyviä. Toivoisin että pääsisin jonakin päivänä vielä maistamaan niitä ihka oikeita Ladureen macaronseja. Vaikka sinne Lontooseen. Vaikkakin lähin Ladureen liike taitaakin olla Tukholmassa. Vaikka oli ne itsetehtyinäkin aika herkkuja, ja yllättävän helppoja valmistaa - ensihätään niitä voisi itse valmistaa. Taikka onkohan Jyväskylän seudulla jossain erityisen hyviä macaronseja tarjolla? 

Tukholmassa voisi olla muitakin kivoja paikkoja, joissa voisin haluta ns.aikuisten reissulla käydä tutustumassa. Mutta hei ystävät Jyväskylän seudulta, mikäli Tukholmaan matkustatte - macaronsseja mulle kiitos! :) 


Maukasta torstaita!

8 kommenttia:

 1. Kaunis koru. Snön mallistossa on kivoja tuotteita, ja muutama on myös omassa käytössä. Macaronsit ovat kestoherkku, joihin en ole vielä kyllästynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja mitä macaronseihin tulee - ovat aika koukuttavia!

   Poista
 2. Ihana rannekoru! Eikä korvakoruissakaan mitään vikaa ole, tosi hauskoja :) Nuo korvakorut ovat varsinaisia aamun piristäjiä :) Kun ne laittaa aamulla korviin, niin ihme jos ei tuu hymy huulille <3 Mun on pakko saada viikonlopuksi muutama macaronsi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin näihin heti, ja kun alessa, ei vaan voinut jättää..

   Poista
 3. Itse rakastan korviksia, rannekoruja sekä kelloja, kaulakorut jostain syystä ei oo yhtään mun juttu. Ai niin ja sormukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikeastaan pidän päivittäin kelloa, rannekorua / rannekoruja ja puhumattakaan kaulakoruista. Kaulakorut kruunaavat aina kokonaisuuden. Mutta ne korvikset - niitä ei tule liian usein vaihdettua.

   Poista
 4. Kaunis koru, tykkään :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3