keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kissa helmassa.

Neidit olivat elokuvissa viime viikonloppuna. Mukana oli myös eräs naapurin tyttö. Sekä lapsista, että äidistä, on mukavaa kun ovat sen verran isoja että pärjäävät omin avuin. Yhdessä neidit olivat hankkineet leffaan herkkuja, sekä käyneet hiukan shoppailemassakin. Juniori mainitsi että oli nähnyt H&M:llä mekon jonka helmassa oli Hello Kitty. Hello Kitty? Oikeasti? Jotenkin neidin vaatekaapissa ei taida olla enää yhtään vaatetta, jossa olisi Hello Kitty. Jostain syystä neidin ollessa pienempi, näitä vaatteita oli reilusti. Oli siis suunnattava tällä työmatkalla kurkkaamaan itsekin, millainen mekko olisi kyseessä..
Olihan se tosi söpö. Päätin yllättää neidin, ja viedä tuliaisena hänelle mekon. Nappasin myöskin punaisen villatakin kaveriksi, koska mekko itsessään oli lyhythihainen. Niin kauan kuin neiti haluaa itse Hello Kittyä vaatteisiin, niin kauan hänelle sellaisia hankin - se on tavallaan merkki minullekin siitä, että neiti on kuitenkin vielä todella pieni vaikka onkin jo koululainen. Vieläkö siellä muualla huolitaan vaatteisiin Hello Kittyn kuvia?

On se aika kamalaa, ihan oikeasti kamalaa, miten nopeaa lapset kasvaakaan. Miksi tuntuukin että nyt on ne ruuhkavuodet käynnissä, ja ne vuodet juoksee aivan liian nopeaa? Mistä se johtuu että on töiden jälkeen itsekin niin väsynyt, ettei jaksa nauttia tästä hetkestä? Toisaalta on yhtä aikaa todella mahtavaa miten lapset kasvavat, ja itsenäistyvät, mutta samalla myös kovin haikeaa. Mahtaako juniori olla aina minun mielessäni "se vauva", josta on vaikea laskea irti? Millaistakohan elämä mahtaa olla muutaman vuoden päästä? En edes halua sen enemmin ajatella, vaan todellakin aion panostaa tähän hetkeen - antaa aikaa omille neideilleni ja puuhata yhdessä.  Mitäs tykkäät mekosta?

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko, mitä tytsy sanoi ylläristä? Itsekin pohdin paljon tuota ajan juoksua kun sen perässä ei pysy vaikka kuinka koittaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neiti huomasin mekon ilokseen kaapissaan. Olipa ilme. Kiva yllättää neitejä!

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3