maanantai 15. syyskuuta 2014

Joutsenetkin lähtee etelään.

Maanantai. Tässä ja nyt. Aurinko paistaa. Uusi viikko ja uudet kujeet, taikka ne samat kujeet mitä edelliselläkin viikolla. Ja sitä edellisellä. Sama oravanpyörä pyörimään, kunnes viikonloppu taas pysäyttää. Joko maanantaina yleensäkään voi ajatella tulevaa viikonloppua?  


Joko teillä on upeista keleistä huolimatta ajatukset jo talvessa ja talvivaatteissa? Minä voin tunnustaa, että jo mielessäni kävi viikonloppuna nostaa talvivaatteita esille. Mitähän neidit ajattelisit, olisinko järjiltäni, jos laittaisin kokeilemaan jo toppavaatteita vähän etuajassa? Luulen että ensi palkasta joutuu jo jotain talvivarustetta neideille hankkimaan. Onko siellä muitakin, ketkä on ehkä harkinnut talvihankintoja taikka ehkäpä jo sellaisia tehnytkin? Vai pitäisikö tässä vaiheessa olla kuitenkin se maltti päässä, kyllähän sitä vielä kerkeää myöhemminkin..

Tänään bongasin ensimmäiset muuttojoutsenet aurassaan lentämässä kohti lämpimämpiä alueita - onko tämä merkki kylmemmistä keleistä vaiko onko syyskuun puoliväli merkattu joutsenien kalenteriin muuttoajaksi? Jännitystä talvivaatteiden puolella lisää myöskin omat talvivaatteet, mahdanko vielä mahtua niihin? Tuleeko jotain pakollisia hankintoja kenties? Entäpä ne mielihalut shoppailurintamalla? Tietenkin talveen toivoisin uuden talvihuivin, toivoa saa, mutta lompakko on totaalisen eri mieltä.


Paita - Lindex
Housut - H&M
Koru - H&M

1 kommentti:

  1. Meillä pitäisi ainakin pojalle ostaa uus takki ja kun se ulkoilee plus treenaa niin paljon niin mikään Prisman takki ei onnistu ellei halua ostaa useampaa takkia/talvi. Luotettaviksi vaatteiksi tuolle kulutusta vaativalle pojalle on olleet Ticket tai 8848.Itse haluaisin uuden takin (ylläri), sain toki toissa talvena uuden Benchin takin mutta se kurkuus on mulle tosi iso, tuntuukuin säkki päällä hengailisi. Nyt vaan saa tyhjällä lompakolla haaveilla uusia vaatteita itelle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3