maanantai 18. elokuuta 2014

Naulakolle tarvetta.

Selkeitä syksyn merkkejä lienee se, että mieluummin viihtyy talon sisäpuolella kuin vesisateisessa ulkoilmassa. Lisäksi syksyllä kodin sisustussuunnitelmat saavat melkoisia oireita minussa aikaan. Eikä oikeastaan voisi kaupatkaan enempää lähettää kaikkia sisustuksellisia lehtisiä kotiin, kodin1 ja Ellos ovat ainakin kovin aktiivisia. Houkutuksia houkutuksien perään. Muutamia juttuja olisikin kiva hankkia kotiin, sellaisia jotka on jääneet hankkimatta syystä tai toisesta, vaikka tarvetta olisi. Ja ensimmäisenä mieleeni tulee jalallinen naulakko. Sille olisi käyttöäkin. Naulakko tulisi kodinhoitohuoneeseen, joka muuten toimii myöskin pukeutumishuoneenani, jossa voisin hengarissa säilyttää mekkoja, hameita sekä asukokonaisuuksia. Sekä mikä ettei työviikon vaatevalikoimaa. Tämä on yksi must- hankintoja ehdottomasti.


Ehkäpä esimerkiksi Hay:n Loop naulakko? Tässä on sitä jotakin, tykkään kovasti. Mitäs sinä tykkäät? Toisaalta joku yksinkertaisempi voisi olla vieläkin parempi? Ehkäpä ajaton ja simppeli Bedesignin Lume-vaatenaulakko? Valkoisena, vaiko ehkä mustana? Valkoisena tietenkin. Käy kurkkaa tästä millaista tarkoitan, kuvaa en saanut sivuilta liitettyä tänne.

Jotenkin molemmat kiehtovat kovasti minua. Lisäksi talven polttopuita ajatellen, olis takan eteen vihdoinkin kiva hankkia Artekin kanto- takkapuuteline. Monta vuotta sitäkin olen miettinyt, mutta aikaiseksi sen hankkimista en ole saanut. Voisihan sitä tietenkin kirjoittaa joulupukillekin - mutta mahtaako sinne saakka malttaa mitenkään? 


Molemmat näistä ihanuuksista löytyvät varmasti monesta kaupasta, mutta esimerkiksi Finnishdesignshop myy myös näitä ja paljon muutakin. Ja ei varmaan tule yllätyksenä, että löytyisi sieltä "pari" muutakin ihan kivaa juttua. Mutta jos sitä edes haaveilee vievänsä neidit Lontooseen, olisi parempi vain malttaa näitä kiusauksia..

Sisustuskuume on yksi
pahimmista kuumeista, eikö?

14 kommenttia:

 1. Mä haluisin kans ton Hayn naulakon :) Ois kyllä käyttöä just tollaselle meilläkin.

  VastaaPoista
 2. BeDesignin Lume-naulakkoon ihastuin asuntomessuilla. Tuijottelin sitä kuukauden ajan päivittäin, eikä se kertaakaan alkanut tökkiä. Hay on kans tosi kiva ja simppeli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bedesingin naulakko on kyllä mun mielestä ihana!

   Poista
 3. Täällä myös on havaittavissa syksyn lähestyminen, kun on ajatukset täysin kääntyneet sisälle ja sisustuskuume on kovasti nousussa;) Minulla on myös haaveissa naulakko, makuuhuoneeseen. Minun silmääni miellyttää kovasti tuo Lume, mutta miestä en ole saanut sille vielä lämpeämään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lume on ihana, mutta aika arvokas mielestäni. Tykkään hayn naulakosta myös, ja olis se edullisempikin.

   Poista
 4. Mun pitäis vihdoin ja viimein hommata remontoituun makkariin uus matto sekä pöytälamppu. Plaah olen kokonaan unohtanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä ennättää ;) Pimeitä iltoja ja sadekelejä varmasti riittää..

   Poista
 5. Mäkin haluaisin tuon Hayn naulakon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Se hinnan puolesta olisi järkevämpi vaihtoehto..

   Poista
 6. Meillä on tuo HAY ja kyllä se on niin ihana! Suosittelen !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, saattaa joutua hankkimaan sen kyllä! Jospa vielä kotiovelle ;)

   Poista
 7. Sama kuume täällä, mutta pakko hillitä itseä välillä...Jotain pientä haluan silti saada syksyksi, kuten tyynyjä ja kaitaliinoja tms...Kivaa tiistaita sulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3