sunnuntai 31. elokuuta 2014

Mikä reissu.

Olipa reissu tosiaan. Olin siis työreissulla koko loppuviikon, ja tänään vasta kotiuduin omaan ihanaan kotiin. Kyllä olikin ihanaa päästä kotiin, useamman hotelliyön ja tiukkojen aikataulutettujen palaveripäivien käsistä. Millään tavalla tältä reissulta ei kotiutunut levännyt pirteä nainen, vaan tajuttoman väsynyt. Kuten jo Tukholman lähtöpäivän kuva puhuu puolestaan mahdoinko olla hiukan väsynyt jo lähtiessä..Ja tosiaan lentokentällä piti olla hyvissä ajoin, olimme jo ohittaneet turvatarkastuksen puoli seiskan maissa. Minä sain tallustella turvatarkastusportin ohi pariin otteeseen, kengillä ja ilman.. Niin ja eipä reissu muutenkaan mennyt ihan nappiin, nimittäin työporukassa sattuu ja tapahtuu. Mainittakoon yksi väärään koneeseen eksynyt matkalaukku, yksi kadonnut passi ja lentokentälle unohtunut pukupussi. Että sellainen reissu, ei ainakaan puhuttavaa puutu tämänkään reissun jäljiltä!


Toisen palaveripäivän päätteeksi oli iltajuhla kyseessä, jossa juhlistetaan onnistumisia sekä ilta on ohjelmantäyteinen. Miehet vetävät puvun päälleen ja naisilla tyypillisesti on musta mekko päällä, kuten myös minulla. Olin pakannut mukaani Ted Bakerin mustan mekon, ja täytyy kyllä antaa mekolle täydet pisteet - aivan tajuttoman mukavantuntuinen päällä. Ja helman mittakin oli sellainen, ettei tarvinnut pelätä sen nousevan liian ylös. Hyvin mukava mekko tanssahdella!Mekko - Ted Baker
Laukku - Michael Kors
Kengät - Tamaris
Kaulakoru, korvikset - Kalevala Koru
Kello - Michael Kors


Kotiin tullessani kotona odotti ruoka ja kakkukahvit. Nimittäin perhe oli leiponut maukkaan kahden raaka-aineen suklaakakun, kananmunista ja Nutellasta! Ja todellakin kakku oli todella maukas, oletko ehkä sinäkin jo tutustunut tähän kakkuun? Ehdottomasti suosittelen googlaamaan ohjeita ja testaamaan, vain kahdella raaka-aineella, uskomatonta mutta totta. Se miten kevyt kakku sitten onkaan - onkin ihan eri juttu..

Reipasta uutta viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Wau, mikä kaunis nainen :) Oli varmaan rankka reissu ja kivaa päästä kotiin :) Reissut ovat raskaita ja kotia arvostaa aina enemmän, kun käy sieltä välillä poissa. Kivaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun vihdoin pääsit kotiin. reissut ovat aina kivoja mutta raskaita, koti on paras paikka. Ihana mekko waude, olet siinä kyllä tosi tyylikäs. Ihanaa kotiviikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Oletpa kauniina illan juhlaan.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs mekko! Tuttuja fiiliksiä. Työreissulla ei pääse oikein missään vaiheessa oikein rauhoittumaan, joten kotiin palatessa on yleensä aika loppu. Tavallaan on kiva, kun tekee ja näkee uusia asioita, mutta kyllä oma koti on mansikka :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia kaunottaresta, tosi hyvin sopii sulle tuo Ted Bakerin mekko <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3