keskiviikko 27. elokuuta 2014

Matkalaukun pakkaus.

Tiedätkö sen fiiliksen kun pitäisi matkalaukku pakata? Mitä pakata? Millaista keliä luvassa? Millainen dresscode? Jostain syystä pakkaaminen jää minulta nykyään viime tinkaan ja joudun turvautumaan muistilappuun. Viime tingassa ehkä vielä vaatteita pesukoneen kautta toiveikkaana että aamulla olisivat kuivana. Jos arkipäivät ei olisi näin hektisiä niin unelma olisi ennakoida, se olisi paljon stressittömämpää. Mutta näin käy kun hoitaa töiden velvoitteen, ruokavelvoitteet ja juoksee kiireessä vielä koulun vanhempainiltaan. Niin ja sitten katse peiliin matkalaukun pakkaamisen lomassa -tyvikasvu olisi pakko värjätä samoin kulmakarvat. Hoidan vielä illan tunteina kuntoon tämänkin asian, enkö tosiaan olisi voinut näitäkin hoitaa jo viikonlopun aikana? 


Mistähän se johtuu että "lähdön hetkellä" tuntuu ettei ole mitään sopivaa vaatetta? Joutuuko tässä vielä vaateostoksille? Ei. Näillä mennään mitä löytyy, eikä uusia hankita. Kaapit on täynnä kyllä vaatetta, pientä projektia tosin luvassa että niihin mahdutaan.. Mutta kun se hetki koittaa, niin vasta sitten ehkä voi jotain pientä hankkia. Mahdan reissussa taas kiittää itseäni "ylipakkaamisen" taidosta, nimittäin silloin kun en osaa päättää mitä pakkaan mukaan - pakkaan aina liikaa.


Edessä olisi reissu Ruotsiin, työmatka tällä kertaa. Riittää pakkaamista vielä työpäivänkin jälkeen, miten tämä voikin olla niin vaikeaa tällä kertaa?

6 kommenttia:

 1. Aikaisemmin jolloin jouduin matkustamaan paljon selvisin aika helpolla taktiikalla eli pakkasin mielessäni jo hyvissä ajoin ( pakkaamista voi oikeestaan miettiä melkein missä vain ) ja etukäteen huolehdin vain että kaikki mietityt vaatteet olivat puhtaita ja sitten vain juuri ennen matkaa kaikki laukkuun :) Tässäkin asiassa harkoitus tekee mestarin ;) Kivaa matkaa !

  VastaaPoista
 2. Mukavaa matkaa, toivottavasti työohjelma antaa vähän vappatakin;)
  Minulla oli viime kevät ja edellissyksy aivan täynnä työreissuja ja jotenkin opin aika nopsaksi ja minimalistiseksi pakkaajaksi. Yksi asu per päivä, jos oli iltameno, päivän asuksi sellainen, jonka voi päivittää nopsaan juhlavaksi. Välillä toimi, välillä piti käydä hakemassa vähän täydennystä kaupasta, mikä sekään ei niin huono asia ole;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä jotain fiksua mukaan lähti, ja minimaalisesti! ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3