maanantai 25. elokuuta 2014

Lyhty.

Niin. Syksyn selkein asia on ehdottomasti lyhdyt. Ja minun intohimoni niitä kohtaan. Aina pitäisi olla uudet lyhdyt syksyyn. Joka syksy. Viime elokuussa tuunailin olemassaolevia lyhtyjä, ja päätin etten osta yhtään kappaletta lisää varaston hyllylle. Päädyin tarttumaan spraymaaliin, jolla sain aikaan uudenveroiset valkoiset lyhdyt. Sama lukumäärä siellä varastonhyllyllä nytkin on, mutta oli aivan pakko kotiuttaa tämä yksilö. Tiedän jo etukäteen, kuinka mieheni huokaa ja kuinka mainitsee "eikö lyhtyjä ole jo varastossa tarpeeksi"..


Tämä yksilö tuli vastaan Citymarketin käytävällä. Hintaa lyhdyllä oli oikeasti 19,90€ mutta tarjouksessa 12€. Kahdellatoista eurolla tällainen kaunis valkoinen lyhty tuolla tekstillä vielä, tällaista ei meillä oikeasti ollutkaan. Ja enpä uskonut että tämmöiseen törmäisin Citymarketissa. Voiko naisella olla oikeasti lyhtyjä koskaan tarpeeksi tai mikä on liikaa? Tämä syksyn pimeinä iltoina valaisee meidän terassillamme - ja minä ainakin tykkään.   Mitäs tykkäät?

6 kommenttia:

 1. Ei voi olla liikaa, olen samaa mieltä. Voit sanoa miehellesi nämä terkut :D
  Itse olen Prismassa katsellut samaa tai saman tyylistä lyhtyä mutta sinne se vielä on jäänyt. Lyhdyt kuluu aika vauhdilla, taitaa Suomen ilmasto ja poltettavat kynttilät olla armottomia lyhdyille.

  VastaaPoista
 2. Nätti lyhty, ja aina mukavaa kun löytää vielä tarjouksesta. Syksyn tullen on kiva katsella kauppojen lyhtyvalikoimaa. Yhtään uutta ei saisi hankkia, mutta saa nähdä pitääkö linja :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään lyhdyistä. Haaveilen sellaisesta jättikokoisesta mutta en sitten kuitenkaan raaski ostaa. 70€ vaan on liikaa minusta :-\ Mutta annas olla jos kyseessä olisi upeat kengät...

  VastaaPoista
 4. Kaunis lyhty! Itse olen katsonut ihan samnlaista kaupassa. Ihanaa, syksy on lyhtyjen ja kynttilöiden aikaa :) Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3