torstai 7. elokuuta 2014

Epäonnen musta pilvi.

Tällä viikolla on jokin kumma epäonnen pilvi sattunut päälleni. Epäonnen oikeastaan aloitti ruuvi autoni takarenkaassa, joten eipä muuta kuin rengasliikkeen kautta ja päivän aikataulu heitti ihan häränpyllyä. Tänään puolestaan autoillessa aurinkolasini kirjaimellisesti hajosivat käteeni. Ja voitte arvata paistoiko tänään aurinko. Onko jokin suurempi voima vastaan autoiluani, olisiko parempi vain jäädä kotiin? Vai olisiko lomailua pitänyt vielä jatkaa?Minulla on ollut jo useamman vuoden luottoaurinkolaseina ollut Ray Banit, joista löytyi aikoinaan kivannäköinen ja päähäni istuva malli. Olen toki ostellut erilaisia einiinmikäänmerkki- aurinkolaseja, mutta ei kyllä niillä koko päivää aurinkoa katsella, mutta ei ne kyllä montaa kymppiä (jos sitäkään) ole maksaneet. Harmitus oli kyllä suuri, mutta onnekseni optikko totesi että laseihini pystyy tilamaan uuden sangan. En halua näistä aurinkolaseista vielä todellakaan luopua. Mutta jotain oli keksittävä tähän hätään, joten suuntasin Silmäasemalle kokeilemaan onneani, vieläkö mahtaisi vaikka alennuksesta löytyvän aurinkolaseja..Ja mukaani lähti alesta puoleen hintaan Tommy Hilfigerin aurinkolasit. Aika neutraalit nämäkin lasit, ja oikeastaan taistelin mustan Espritin mallin ja tämän ruskean Tommyn mallin kesken. Kotona jälkeenpäin jäin miettimään, miksen ottanut molempia kun edullisesti olisi saanut.. Toisaalta saanhan vielä Ray Baneistanikin vielä kelpo aurinkolasit korjaamalla.

Toivoa saa, että epäonnen pilvi väistyisi päältäni. Vaikka monesti vastoinkäymisillä onkin tapana kertautua. Ei kahta ilman kolmatta. Ja sitä rataa. Mutta voidaanko oikeasti sopia että nää olisi tällä kertaa tässä.


Lopuksi vielä pieni vilkaisu hankkimaani juhlamekkoon - se on vihreä! Olisitko arvannut?

4 kommenttia:

 1. Miksi kaiken pitää hajota silloin kun sitä tarvitaan tai joku kone hajoaa silloin kun rahapussi ei antaisi periksi.
  IHANAn värinen tuo mekkosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Jotenkin menot kohdistuu huonoon aikaan! :/
   Mekko on kyllä väriltään ihan minun juttuni ;)

   Poista
 2. Apua, ei kahta ilman kolmatta tosiaan. Meillä oli toissa talvi yhtä mustaapilveä kun kaikki hajosi ja siinä sivussa katosi puolison vihkisormus,naimisiinhan me mentiin silloin edellis kesänä. Se jos mikä aiheutti tosi paljon surua. Sormus löytyi keväällä kun lumet sulasi.
  Oi oi mitkä ihanuudet löysit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä tummia pilviä tosiaan kaipaisi :) Onneks sormus löytyi!!❤️

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3