torstai 3. heinäkuuta 2014

Valkoiset kynnenkärjet?

Nappasin mukaani H&M:ltä French Manicure-kynsilakkapakkauksen. Pakkauksessa on kaikki ranskalaisen manikyyrilakkauksen tekemiseen. Kevyesti sävyttävä persikkainen kynsilakka, valkoinen kynsilakka kynsien kärkeen ja päällyslakka. Positiivisena yllätyksenä pakkauksessa oli myös kynsitarroja, joilla saa helposti kynnenkärjet lakattua sotkematta. Hiuspanta puolestaan oli löytö Glitteristä, yllätykseksi mustavalkoista.. Myöskin samanlaisella kuosilla oleva huivi poltteli H&M:n valikoimissa, mutta eiköhän minun huivien käyttötahdilla sekin huivi jäisi enimmäkseen vain kaappiin. 
Näillä aion taikoa kivat kesäkynnet. Vaikka tuntuukin ettei minulla oikein ole kynsiä, kun saan ne kasvamaan niin jostain syystä ne reunasta sitten halkeavat. Mutta sentään olen innostunut nyt lakkaamaan kynsiäni. Hyvä alku sekin. Joskus aikoinaan olin kovinkin reipas lakkaamaan kynteni juuri ranskalaisen manikyyrin tyylisellä lakkauksella, muistaakseni siihen aikaan oli ihan Lorealilla vastaavanlainen pakkaus myynnissä. Ainakin pakkauksen tarrat todellakin helpottivat kynsien lakkausta, eikä valkoinen lakka levinnyt muualle kynnen pinnalle ja rajasta tuli tarkka. Eipä tässä kai muu auta kuin alkaa harjoittelemaan taas tätä lakkausta, esikoinenkin ilmoittautui innokkaaksi..

Onko sinulla kokemusta tällaisista? 

8 kommenttia:

 1. French Manicure on musta kaunein mitä on! Kun asuin Jenkeissä niin laitatutin siellä aina kynnet ja joka kerta FM :))).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Olen itse kyllä surkea ilman vastaavia kynsitarroja joilla saa rajattua kärjen.

   Poista
 2. Ranskalainen manikyyri on niin kaunis! Tykkään niistä enemmän kuin normaali lakkauksista :) H&M-kaupasta löytyy yllättävän hyviä kynsilakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että sieltä löytyy vähän kaikkea. Tänään mukaan lähti tytöille kännykuoret. :)

   Poista
 3. Ranskalaiset lakkaukset varpaissa on tosi ihanat, pitääkin pipertää sellaiset joku ilta :)
  Miten menee Hesassa?? Ihanaa olla kotona vaikka reissussa olikin mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän täällä. Ihana aurinko suosi päivän meitä!

   Poista
 4. Ne aputarrat on kyllä ihan loistavia, varsinkin vasemman käden apuriksi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3