keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Uusi kaulakoru.

Jostain syystä minulle tulee erilaisia tapoja ja tottumuksia. Yksi sellainen on esimerkiksi kultasepänliikkeet. Tykkään käydä tutussa ja turvallisessa, mutta eilen eksyin "vieraille teille". Ja sepä olikin onnistunut harha-askel. Mukaani nimittäin lähti Kalevala Korulta uusi kaulakoru. Tämäkin lienee niitä tottumuksiani, nimittäin rakastan Kalevala Korun koruja ja olenkin tottunut näitä saamaan esimerkiksi mieheltäni lahjana. Tosin viime vuosina korut on jääneet vähän vähemmälle.. Nyt kuitenkin lähdin avoimin mielin katsomaan vaihtoehtoja tyttöjen shoppailureissun ohessa. Kalevala Korun Lumikukka- korusarjaan oli tullut pari uutta juttua ja silmääni pisti tämä normaalia suurikokoisempi kaulakoru.


Koru on mielestäni tyylikäs, yksinkertainen ja ajaton. Kuitenkin sopii hyvin monenlaisen vaatuksen kanssa. Kokonsa puolesta koru antaa sopivasti näyttävyyttä. Kotoa minulta ennestään löytyikin korusarjaan kuuluvat korvikset valmiina, joten voin käyttää sekä korviksia että riipusta yhdessäkin. Ja tämä riipus on tyyliltään erilainen kuin mitä ennestään minulla on, ja tuo pyöreä kaulakoru on piristävä asia. Ehkäpä myöhemmin minun on hankittava korusarjaan kuuluva rannekorukin?Mitäs tykkäät?

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja elegantti koru! Kivaa keskiviikkoiltaa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jaana. Tykästyin tähän itsekin! Mukavaa iltaa sinne ja terkkuja Helsingistä ;)

   Poista
 2. Kaunis koru, Kalevalalla löytyy paljon muutakin ihanaa. Itse olen ihastunut saga sarjaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru. Kalevalalla on nykyisin todella monipuolisesti erilaisia koruja ja ovat pystyneet uudistumaan ajan mukana. Muutamia luottokoruja löytyy myös omasta kaapista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Itseä hymyilytti koruliikkeessä kun vieläkin valikoimassa niitäkin koruja joita itse saanut rippilahjaksi. Mutta hyvin moderneja koruja tekevät koko ajan! Tykkään :)

   Poista
 4. Kaunis, ajaton ja yksinkertainen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastuin myös koruun juuri noilla kriteereillä. :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3