sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Merta kohden.

Huh huh, olipa melkoinen synttäriviikonloppu! Melkoista hulinaa, myöskin talon ulkopuolella kun kymmenkunta neitiä kirmasi pitkin pihoja ja herkutteli takaterassilla. Aika mahtavan näppärää juhlia näin, kun vain kelit suosivat, erityisesti kaverisynttäreitä. Saa rauhassa puolestaan aikuisien kesken kahvitella ja jutella seinien sisäpuolella..


Ja voitteko uskoa, tämä kakku meni lähestulkoon kaupaksi tänään. Aika mahtavaa, eipä jää tänne osoitteeseen syötäväksi miehellenikään - nimittäin me perheen naispuoliset starttaamme huomenna sinne Viking Gracelle risteilemään. Voi olla että reissusta tosiaan nauttii tällaisen hulinaviikonlopun jälkeen. Minä ainakin aion nauttia, en tiedä nauttiiko lompakkoni lainkaan?! Nimittäin aikomukseni olisi tehdä muutamia hankintoja kosmetiikkapuolelta, myöskin miehelleni pitäisi tuliaisena jotain kotiuttaa. Ja lapsille tietenkin kohokohtana laivan karkkipuoli, sieltä on aikoinaan itsekin roudattu kotiin monenmonta karkkipussia.


Neitini halusi tarjota tänään kavereilleen jotain suolapalaa, joten hän halusi vesimeloniin rakentaa suolaisia tikkusia. Tikuissa oli vesimelonia, lihapullaa ja vesimelonia. Vesimelonin puolikkaan sisällön koversin pois, jolloin nestettä ei niin paljoa tullut lautaselle ja oli mielestäni helpompi kiinnittää tikutkin paikoilleen. Tällaisen voi hyvin antaa kymppiveen ihan itse tehdä tarjolle, ja miksei nuoremmankin. Jotenkin ihastuin näihin sydäntikkuihin ihan "kympillä" kun näin ne Citymarketin koristeluosastolla, ja mukaanhan ne piti ottaa. Luonnollisesti. 

Aikalailla tarjoilujen suhteen on viikonlopun aikana häärätty ja hössötetty, ihanaa pysähtyä laivalla valmiiseen pöytään. Pyykitkin pesin tänään valmiiksi, ja silittelin puhtaat pyykit kaappiin - on myös mukava palata sitten kotiin. Viking Gracen spa-puolesta olen kuullut paljon kehuja, joten aiomme pakata biksut mukaan ja mennä ehdottomasti tutustumaan. Kuitenkin taidan jättää väliin siellä olevan lumiluolan jonne voisi löylyistä mennä vilvoittelemaan. Kylmäaltaatkaan kylpylöissä eivät lukeudu minun suosikkialtaiksi..
Lue lisää Viking Gracen spa-puolesta täältä.
On muuten aika uskomatonta, kuinka lomalla päivät suorastaan pikajuoksevat. Ei sellaista perusjuoksua vaan todellista superpikajuoksua. Ei uskoisi että jo kaksi viikkoa lomaa on takanapäin, mutta onneksi vielä kaksi edessäkin. Ensi viikolle on ihan kivaa ohjelmaa, aluksi lähdemme Tukholmaa kohti risteilemään ja torstaina Tampereelle treffaamaan uutta ystävää. Vieläpä ihan yksin, neidit jäävät mummon kanssa kotiin - luxusta. Mitähän muuta sitä keksiikään lomapäiville? Mitä sinä meinaat lomallasi puuhata vai vieläkö puuhaat töiden parissa?

Mahtavaa alkavaa viikkoa sinulle!

6 kommenttia:

 1. Laivalla olis kyl kiva piipahtaa että sais edullisempaa kosmea hommattua.
  Käännähän auton keula kohti Oulua, täälläkin ois katseltavaa :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa risteilyä ja tosi kiva nähdä torstaina <3 Miten se onkin niin, että lomapäivät vain vilahtavat ohi!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kakku ja kauniit ladyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3