tiistai 22. heinäkuuta 2014

Last week.

Viimeistä lomaviikkoa viedään. Oi miksi viikot menevät niin nopeaa? Kuitenkin tällä kesälomalla olemme todellakin nauttineet ihanasta kesästä, ja tehneet pieniä reissuja Suomen kamaralla ja ennättäneet risteilyllekin. Tämän viikon kaksi ensimmäistä päivää on aloitettu, missä muuallakaan, kuin rannalla. Ja kuinka minäkin innostuin siitä uimisesta, ei paljoa haitannut miten bikinit istuu taikka kuinka monta kiloa ylimääräistä kropassani olisi. Innostuin pulahtelemaan järveen, kokeilemaan uimapatjaa ja kellumaan renkaan kanssa. Lastenilo yhdessä tekemisestä, uimisesta, oli kuitenkin kaikista parasta tässäkin. 
Onko sielläkin oltu rannalla tällä viikolla?  

Rannalla olemisessa on omat juttunsa, nimittäin aurinko taitaa tarttua siellä aikamoisesti. Ongelmia tahtoo tuottaa millaisissa vaatteissa auringossa viettää aikaa, nimittäin itse keltaihoisena saan monet erilaiset rusketusraidat kesänaikana. Mutta mieluummin sitä rannalla nautitaan auringosta, kuin omalla pihalla. Eikä tietenkään sinne rannalle lähdetä ilman eväitä taikka kylmää juotavaa kylmäkassissa. Esikoisen luistelukausi starttasi eilen, ja tänään vietimme kolmen tunnin jäähallitreenien ajan läheisellä uimarannalla. Aika koomista ajatella meidät siellä hikoilemassa reilussa kolmessakymmenessä asteessa, kun yhtä aikaa esikoinen luisteli täysissä vaatetuksissa jäähallin puolella. Ennätimme kuitenkin myös seuraamaan treenejä lämpimien tilojen puolelle.Paita - H&M
Hame - Vero Moda
Kengät - Virosta
Laukku - Marimekko
Kello - Michael Kors

Tälle viimeiselle lomaviikolle on jo mahtunut paljon ystäviä, yhteisiä puuhia, omaa aikaa ja arkisia kotitoimia. Huomenna neidit saavat ystävän kylään, ja torstaina esikoinen suuntaa "syksyn" ensimmäiselle leirille. Mielessä olisi sille ajalle reissu sukulaisiin, mutta miten minusta voikin tuntua kamalan väsyneeltä? Väsyttääkö helle? Vai se suhaaminen edes takaisin? Olenko lomani jälkeen valmiiksi väsynyt? Ehkä on vain aika painaa pää tyynyyn, huomenna on uusi päivä - enkä suunnittele mitään ylimääräistä. Lupaan. Oon niin lomalla vielä tämän viikon, ja aion nauttia olostani. Puhtaiden pyykkien silitysvuori saa odottaa silittäjäänsä vielä tovin..

Lämmintä loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. IHanan rusketuksen olet saanut. Eiks olekin ihanaa pulahdella veteen ja puuhastella laste kanssa. Ihanaa loma viikkoa ihana Henna <3

  VastaaPoista
 2. Meillä ollaan oltu myös paljon rannalla, eipä juuri muualla oikein jaksa ollakaan:)
  Lomaa on vielä jäljellä, samoin harrastukset alkavat vasta reilun viikon päästä, eli saadaan vielä vähän lomailla.
  Mukavaa loppulomaa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Nauti viimeisestä lomaviikosta täysillä. Nyt on niin upeat kesäkelit. Lomankin jälkeen vielä onneksi on kesää jäljellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin aionkin. Nautitaan kesästä nyt ja niin kauan kuin sitä riittää! :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3