torstai 31. heinäkuuta 2014

Ilta merellä.

Niin se arki alkoi ja vei mennessään, väsyneenä täällä raapustan kuulumisia Helsingin työmatkalta sekä arjen alkamisen raskaudesta. Miten viime viikolla pystyin olemaan niin voimia kerännyt ja nyt jo niin tajuttoman väsynyt? Olikohan alku vähän liian raju? Miltähän mahtaa lauantaiaamuna tuntua, kun huomennakin täytyy autonratissa olla menossa jo ennen kello seiskaa aamulla. Työmatkan aikana jostain syystä oikeaa rakoa blogin päivittämiseen ei vain ollut, päivät olivat tiukkaan aikataulutettuja.

Mutta todellakin, pääsimme nauttimaan työkollegojeni kanssa illallisen Lonnan saarelle, joka on entinen miinanraivaussaari. Lonna on tosiaan saari Suomenlinnan ja kauppatorin välissä Helsingissä, ja joka on tänä keväänä aukaissut ovensa ravintolassa sekä kahvilassa. Pieni rauhallinen saari, jonne matka kestää kauppatorin rannasta vain kymmenisen minuuttia. Ehdottomasti voin suositella saarta mahtavana illallispaikkana, ruoka oli hyvää ja puitteet kauniit.

Onko Lonna sinulle jo tuttu paikka?Saaren herkuista nauttineena meitä odotti ilta merellä. Fregatin Ingeborgilla mentiin purjehtien loppuilta, jossa nautittiin kauniista saaristomaisemista sekä hyvästä seurasta. Yksi pitkäaikainen haaveenihan oli aiemmin päästä purjelaivaan, ja se haave toteutui viime vuonna - jostain syystä tällä laivalla oli samaa henkilökuntaa kuin vuosi sitten, ja muistivat minut. Niin, minä taisin olla se joka halusi ohjata laivaa. Se joka halusi nostaa purjeita. Se joka oli aivan täpinöissään ja innoissaan. Minä se olin. Ja edelleen olin. Kaunista, leppoisaa, samalla kovin kiehtovaa.
Koska kyseessä oli ilta merellä, niin olin varautunut iltaan jakun kera. Jostain kumman syystä kassiini ilmestyi illan aikana myöskin neulepaitoja. Varsinkin miespuoliset kollegat olivat varautuneet kyllä, mutta eivät olleet kovin innokkaita kantamaan neuleita mukanaan - onneksi Neverfull kätkee aika paljon tavaraa sisälleen. :)


Eikö olekin kaunista?

6 kommenttia:

 1. Yleensähän sitä on jo parin työpäivän jälkeen ihan uuden loman tarpeessa, ehkä se viimeisessä hirvittääkin etukäteen. Yritän silti vielä nauttia ensi viikosta, vaikka tiedostan varsin hyvin, että sen jälkeen alkaa rankka syksy. Ihana laivamatka teillä, hauska tuo kuva, missä Neverfull on täynnä vaatetta :) ja tosi kaunis kuva susta tuo viimeinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ja toki nautit nyt lomasta, ajatukset vielä pois työasioista :)
   Ihania lomapäiviä!

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalta paikalta tuo Lonna! Ja ihania kuvia merellä, rakastan merta ja purjehtimista ♥ Tsemppiä perjantain puserrukseen, kohta on jo viikonloppu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Merellä on kylä ihanaa. Harmi kun keskisuomessa ei pääse merelle ;)

   Poista
 3. No on kyllä! Jäin oikein toviksi ihastelemaan näitä kauniita kesäkuvia. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3