tiistai 8. heinäkuuta 2014

Ihana kesä.

Mitkä ilmat. Ja mikä kesä. Ja loma. Just nyt tuntuu että elän parasta hetkeä, aurinko hellii ja saa olla lapsien kanssa. Tosin talo alkaa sisäpuolelta näyttämään hiukan kosketusta vaativalta, kun ulkopuolella tunnumme viihtyvän paremmin. Miten se meneekin niin, että jompi kumpi kärsii aina? Kun antaa pihalle huomiota ja hellyyttä, niin talon sisäpuoli vaatisi siivoajaa? Taikka toisin päin? 

Vaikka eipä sillä, tänään olen tehnyt "kivoja" juttuja ulkona. Juuri niitä juttuja, jotka pitäisi tehdä mutta ne vain siirtyy. Ei ole aikaa. Pitää joku päivä. Ja tuleeko se päivä koskaan ellei päätä niin? Esimerkiksi olen hankkinut ainakin kaksi kesää sitten näppärän kiveysväliharjan, jotta puhdistaisin etupihan laatoituksen. Olen ihaillut sitä varaston hyllyllä tähän päivään saakka, olenko säästellyt sitä vain? Vai olenko siirtänyt toimeen tarttumista? Ehkäpä niin, mutta tänään tartuin harjaan ja aloin puhdistamaan laatotuksen välit sinne syntyneestä sammaleesta. Vaan enpä arvannut miten iso homma siinä olikaan edessä. Eikä vieläkään ole valmista.. 


Neidit nauttivat myös kesästä. Uimista. Lisää uimista. Se on ehkä kesässä neitien mielestä parasta. Muistan kyllä itsekin kuinka lapsuudessa ja nuoruudessa uimarannassa oltiin tunti tolkulla eväät pienessä tuppervaaran rasiassa mukana. Kuitenkin omalla pihalla voi myös keksiä tekemistä, esimerkiksi kuten juniori päätti viedä myöskin barbiet uimareissulle..
Kesässä on ihanaa myös se, ettei tarvitse tarttua meikkeihin taikka miettiä mitä omalla pihallaan päälleen laittaa. Naapuri oli jopa sitä mieltä että omalla pihalla saisi kulkea vaikka nakuna, mutta se taitaa olla kuitenkin vähän liikaa. :) Vaikka koenkin että tällä hetkellä olen kropaltani surkeassa kunnossa, niin silti omalla pihallani pukeudun mieluusti myöskin bikineihin. Se on sitten katsojan vika jos ei kestä näkyä. Vaikka olen luvannut itselleni että hankin innostuksen vanhan kroppani takaisinsaamiseen. Lupaan.Tällainen kesästä nautiskelija täällä. Tällä lomalla tulee varmasti kerättyä pattereita syksyn haasteita varten, ja tehtyä pois alta ne tekemättä jätetyt kotityöt. Näillä ilmoilla ainakin aurinkoa riittää kaikille lomailijoille sekä työnsankareille, aurinko hellii pitkälle iltaan saakka. Tosin itse taisin tänään saada yliannostuksen auringosta ja puuhailinkin mieluusti täysin varjon puolella niiden laattojen kimpussa.. 

Ihanaa kesäiltaa sinulle! 

6 kommenttia:

 1. Niin tuttua, kun ollaan pihalla, sisällä paikat sekoittuu itsekseen..:) Ja lapset voisivat muuttaa asumaan rannalle:)
  Olen tänä kesänä ekaa kertaa tehnyt itselleni kesälistan, niin muistan tehdä kaikki, myös ne vähän ikävämmätkin hommat loman aikana. tietysti niin, että ehtii myös nauttia kunnolla lomasta!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että saadaan nauttia kesästä. Illalla tosiaan riittää lämpöä heillekin, jotka ahertavat töissä. Sisällä alkaa tosin olla vähän tukalat oltavat. Helteellä on koti hyrskyn myrskyn, joten toivottavasti jossain vaiheessa tulee viileämpi siivouskeli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivouskelejä tulee varmasti, nyt nautitaan näistä ilmoista. ;)

   Poista
 3. Nyt on kyllä niin upeat ilmat ettei koskaan. Mekin ollaan vain uitu ja nautittu olosta.
  Laitetaankos kropat sit syksyllä kuntoon. Loman jälkeen herkut saa jäädä kauppaan ja paljon urheilua kehiin. Eiks vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nanni, ehdottomasti näin tehdään. Lomalla kerätään akut täyteen syksyä varten.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3