perjantai 11. heinäkuuta 2014

Helppoa juhliin.

Aikamoista sutinaa ollut koko päivä. Aamu tuntui alkavan todellisella siivousmaratoonilla, vaikka neidit olivatkin sitä mieltä että huoneet olivat jo siistit. Kuitenkin muutama kauppakassillinen saatiin tavaraa siirtymään roskiksenkin puolelle, ja paikat ihan oikeasti kuntoon. Jostain syystä minulla on pakollinen tarve imuroinnin yhteydessä pestä lattiat, mutta tänään kun tiedossa oli esikoisen joukkuekavereiden tuleminen juhlimaan synttäreitä - päätin jättää homman huomiselle. Neidin synttäreitä juhlitaan koko viikonlopun ajan, ja tänään olenkin häärännyt neljän seinän sisällä aika lailla koko päivän. Hetken askartelin serveteistä superhelppoja koristeita terassin varjoon roikkumaan - vähän juhlatunnelmaa ja erityisen helpolla vieläpä. Helppous taitaakin olla se kantava teema muutoinkin näiden 10v synttäreiden suhteen..


Nimittäin olin päättänyt ettei synttäreillä tänä vuonna tarjottaisi ybermakeita cake/cookiepopseja lainkaan, mutta silti teki mieli jotain taikoa. Tuloksena oli tämän näköiset vaahtokarkit, jotka menivät hetkessä lastensuihin. Miksi siis olisin nähnyt kamalasti aikaa kun tällaisenkin lopputuloksen saa aikaan muutamassa minuutissa? Huippu oivallus, joka on jäänyt mieleen kummittelemaan, jossain olen varmasti tällaisen ennenkin nähnyt vaan en muista missä. Eikö olekin ihan hauska idea lastenjuhliin?Ja mitä helppouteen tulee, niin esikoinen halusi kakun sijasta joukkuekavereille tarjota "jätskibaarin" ja sehän passasi minullekin. Säästyin suuremmilta leipomisilta tälle päivälle, mutta sen sijaan huomiselle olikin jo mielessäni tiettyjä leipomuksia plus neidin oma toive kolmensuklaan juustokakusta. Arvaatteko mitä minä mahdoin illalla puuhata? Ehkä olla tukevasti jalat maassa keittiössä?
Huomenna taloon saapuvat sukulaiset juhlimaan, ja tiedossa on aamullekin hommia keittiössä. Liekö kannattaisi jo mennä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla aikaisin aloittaa puuhat? Jostain syystä on tuntunut ettei aikaa oikein tahdo löytyä edes bloggaamiselle tässä suhinassa, ehkäpä vielä iltalukemisena?

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Haluan ehdottomasti oheen noihin servettikoristeisiin, siis jos ne oikeasti on helppoja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3