keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Hellettä..


Kyllä aurinko tänäänkin meitä helli. Urhoollisesti aamulla hyökkäsin puhtaidenpyykkien kasaa vastaan ja tartuin silitysrautaan. Sen jälkeen olikin hyvä siirtyä uimarannalle nauttimaan auringosta ja uimisesta. Ystäväni lapsi oli meillä kylässä päivän, joten neideillä oli kivaa uimassa - uimapatjalla ja uimarenkaalla mentiin hurjia matkoja. Onneksemme lähellä kotiamme on ranta, joten helposti sinne on mennä pulahtamaan useammankin kerran päivässä..

Tällaisina aurinkoisina hellepäivinä ei oikein minulle maistu mikään. Ja koska olen työarkena tottunut juomaan kahvia useamman kupillisen päivässä, tahtoo päätäni helposti ruveta koskemaan kahvin puute. Mutta mitään kuumaa juotavaa ei todellakaan tee mieli, päinvastoin vesikin menee mieluusti jääpaloilla. Lupasin tarjota ystävälleni ruoan hänen palatessaan töistä ja hakiessaan lastaan - ennätimme nauttimaan terassillamme lämpimän ruoan kera salaatin juuri ennen sadekuuroa.Tästä lomasta jää käteen ihana yhteinen aika, ja välillä hermojenkin kiristystä, mutta olen valmis vastaanottamaan arjen uusine haasteinen. Saattaa olla että pitää alkaa säästämään matkakassaan, sillä jonnekin ulkomaille olisi kiva mennä. Esikoinen toivoo Lontooseen pääsyä - ehkäpä se on seuraava matkasuunnitelma. Miten olisi esimerkiksi pidennetty viikonloppu Lontoossa? Eipä varmasti hullumpi, sekä toteutettavissa aika helpostikin. Hiukan säästämistä ja töiden sumplimista, ja siiville. Sen verran kivalta se kuulostaa, että ei auta muu kuin alkaa säästämään..

Aurinkoista loppuviikkoa! 

10 kommenttia:

 1. Nauti kahvi jäätelön kanssa samasta lasista eli kahvipirtelöä, on hyvää :)

  VastaaPoista
 2. Kahvi himosta pääsee helpolla juurikin nyt kun ei kuuma maistu. Muutamana päivänä päänsärky mut sekin katoaa pian. Reissuun hmmm, ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Salaatit ovat kyllä raikkaita helteellä! Lontoo ois kyllä kiva käydä tsekkaamassa :) Kivaa loppulomaa sulle :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo eka kuva!
  Jäätelökahvilla minäkin pidän helteellä päänsäryn loitolla.
  Lontoo on kyllä aina hyvä idea ja isompien lasten kanssa pitkä viikonloppu on todella sopiva.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hihii, hauska eka kuva:)! Oooh, tuo Lontoo kuulostaa kyllä hienolta! Nyt vaan ehdottomasti suunnittelemaan ja säästämään:)!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3