sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sunnuntai, ja ripsarisuosikit.

Tänään oli leppoisan rento sunnuntai. Ihan kotona. Ja kelien salliessa pihallakin saimme nauttia auringosta. Neidit viettivät suurimman osan päivästä naapurin trampoliinissa pomppien, mutta rauhoittuivat myös takaterassillemme lakkailemaan kynsiään. Itse puuhailin hiukan havujen kimpussa, nimittäin kääpiövuorimännyt odottivat vuosittaista leikkausta juhannuksen aikaan. Ja muutoinkin havuistutusalueeni oli päässyt vahvaan kasvuun - että piti turvautua leikkausoperaatioon jotta kaikilla on tilaa kasvaa. Varmaan vuoden - parin vuoden päästä viimeistään on ajankohtaista suurentaa istutusaluetta. Muutoinkin pihassa kasvit ovat hurjasti kasvaneet, ja terassin molemmin puolin olevilla istutusalueilla on kaksi vaihtoehtoa : joko harvennus taikka alueen suurennus, sen verran näyttävänkokoisia kasveja alueilla kasvaa.Katsastelin keväällä leikkamiamme omenapuita, ja melkoinen sato näyttää olevan tiedossa. Sekä taka- ja etupihalla. Uskomatonta. Itse lähes vieritin kyyneileitä, kun mieheni karsi oksia valtavasti, ja olinkin jo valmistautunut siihen, ettei omenoita tänä vuonna saada laisinkaan. Kuitenkin omenapuut villiintyivät leikkauksesta ja ovat kasvattaneet aikamoisen kasvun oksiin ja mikä parasta, upean sadon! Naapurikin ihmetteli miten omenapuumme niin valtavan hienosti voivat - kiitos kuuluu miehelleni, vaikka vastustelinkin aikamoisesti idean toteuttamista.

Leikkasitko sinä keväällä omenapuut?


Tuskailetko sinäkin joskus ripsivärin valinnassa? Taikka onko sinulla kenties ns.lempiripsivärejä, joita ilman et voi elää? Uskallatko kokeilla uutuuksia vai turvaudutko tuttuun ja turvalliseen? Ehkäpä olet löytänyt jonkun suosikin, jonka valmistus on lopetettu vaikka tuotetta muutettu? Ainakin minulle näin on käynyt. Minulla oli yksi tietty suosikkiripsiväri, jonka valmistus lopetettiin. Sitten siirryin Helena Rubinsteinin ripsivärin käyttäjäksi, mutta arvokkaan hinnan vuoksi päätin kokeilla edullisempia vaihtoehtoja.

Oma suosikkini on ollut jo jonkin aikaa Maybellinen Colossal Volum-ripsiväri. Siinä on oikeankokoinen harja sekä lopputulos sekä tuuhea että eroteltu. Jostain syystä halusin kokeilla Lorealin Volume Million Lashes- ripsiväriä, koska olin nähnyt reilusti mainoksia. Totesin aika pian, että tällä en tule toimeen ja hankin toisen ripsivärin rinnalle. Koska oman suoikkini kohdalla oli vain tyhjiä aukkoja, päädyin kokeilemaan Maybellinen Rocket Volume- ripsiväriä. Yksi yhdistävä seikka on kaikissa ripsiväreissä, joita kotiutan, nimittäin vedenkestävyys. Omasta mielestäni ne todellakin kestävät paremmin Suomen oloissa siellä missä pitääkin, sekä ne eivät latista taivutettuja ripsiä. Kumman sinä valitset, vesiliukoisen vaiko vedenkestävän? Vai ehkä lämpimällä vedellä poistettavan ripsivärin?


Nyt kaksikkoni ripsivärin laittoon on ollut Maybellinen Rocket Volume yläripsille ja alaripsille Volume Million Lashes. Alaripsille on suorastaan mahdottomuus Rocket Volumen harjalla laittaa väriä, se verran tuhdin kokoinen ripsiväriharja tässä tuotteessa on. Olen oppinut käyttämään kumpaakin tuotetta hyvin, vaikka kummassakin on hiukan kumimainen joustava harja.


Sitten, se harhaostos. Näin kaupassa tämän erehdyttävästi omaa suosikkiani muistuttavan ripsivärin kampanjassa -40% ja mukaan lähti. Kotona selvisi millainen ripsiväriharja tuotteen sisältä paljastuukaan, tämä kuvakaan ei anna sitä oikeaa kuvaa. Harjassa harjat menevät ristiin sekä se on keskeltä selkeästi paksumpi. Hankala hallita tätä, enkä saanut siistiä lopputulosta.


Mutta, oma lempi ripsivärituotteni Maybellinen Colossal Volume ripsiväri oli Citymarketissa tarjouksessa 20€/ 2kpl. Arvaatte varmaan oliko ihanpakkovälttämättömyys ostaa nämä kotiin? No oli. Tämä tuote paranee vain käytössä, ihan ensimmäisillä kerroilla harjaan ei tunnu väriä tarpeeksi tarttuvan mutta tämä paranee jo muutaman käyttökerran jälkeen. Riittävästi väriä, erotteleva, tuuhentava ja pidentävä ripsiväri. Mun lemppari. Vaikka täytyy myöntää, että näillä virheostoksilla ja näiden muiden tuotteiden yhteisostolla olisin jo ostanut hiukan kalliimmankin tuotteen. Vaikka sen Rubenstainin.


Mikä on sinun lempiripsarisi?

4 kommenttia:

 1. Mä olen varmasti ikuinen kokoeilija ripsivärien suhteen. Joskus vuosia sitten käytin monta vuotta putkeen Lancomen Definicilsiä, kunnes tykästyin yhteen saman tyyliseen Maybelinen (olisko ollut Stiletto) ripsariin. Käytin tyytyväisenä tätä ripsaria vuosia, kunnes se lopetettiin joitakin vuosia sitten. Sen jälkeen en ole löytänyt suosikkia, vaikka olen kokeillut monta Dioria, Rubinstainia, Lancomea jne jne... Viimeksi ostin kokeiluun Lancomen perus Hypnosen ja tätä saatan ostaa seuraavaksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole siis ainut tämän kokeiluni kanssa. Pitäiskö mun testata se hypnose vielä?! :D

   Poista
 2. Upeaa, että tiedossa on omenasato leikkauksesta huolimatta. Meillä saksittiin viime vuonna puuta aika rankasti, eikä sitten omppuja tullutkaan. Mulla on aika herkät silmät, mutta esimerkiksi Clinique on toiminut ihan hyvin. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3