maanantai 9. kesäkuuta 2014

Shortsit.

Juniorin vaatekaapissa on todellinen pula shortseista. Minusta tuntuu että neidin vaatekaapissa on vain yhdet ihan lempi shortsit, jotka olen aikoinaan ostanut Benettonilta. Näistä tulee huolehtia hyvin, että ovat aina puhtaana ja pestyinä - nimittäin toisia yhtä lemppareita ei olekaan. Jyväskylässä tällä hetkellä ei Benettonin liikettä olekaan, joten sieltäkään en ole voinut hankkia vastaavia. Ja huomenna neidit lähtevät sukulaisiin muutamaksi päiväksi, joten olisi kiva pakata edes kahdet shortsit reissuun mukaan, joten luvan kanssa shortseja metsästämään. Mutta eipä ihan mitkä shortsit vain neidille kelpaa, mutta tänään onnistuin hankkimaan mieluisat. Päädyin H&M lastenosastolle työpäivän pienenä taukohetkenä (jonka olisin voinut käyttää ruokailuunkin kyllä..), ja siellä nämä pehmeäntuntuiset shortsit pistivät silmääni. Olen jo yhdet "urheilulliset" shortsit kotiin tuonut sovitukseen, mutta samana päivänä sain ne kauppaan palautella. Neiti on tarkka shortseista, ei puhettakaan farkkushortseista taikka yleensä ottaen kovemmasta kankaasta valmistetuista shortseista.

Onko sielläkin pukeutumisen suhteen
 tarkkoja lapsia?


Mutta oi ja voi. Enhän minä osannut lopettaa katselemista shortsien kohdalla, vaan mukaan piti ehdottomasti napata ihanan kevyt solmittava toppi. Tätähän voi käyttää viileämmillä ilmoilla vaikka pitkähihaisenkin päällä..


.. taikka tämän jakun alla. :D En millään voinut jättää tätä ihanuutta kauppaan, sillä hintalapussa oli alehintana 7€. Ja juniori oli aiemmin jo useampaan kertaan halunnut "samanlaisia" jakkuja kuin äidillä - tämä saa olla tarpeeksi lähelle samanlainen, vaikkei minulla vaaleanpunaista itselläni taida ollakaan. Jälkeenpäin mietin että olisiko pitänyt laittaa mieheni asialle? Miehethän ovat monesti yksioikoisempia - ne hakevat vain sitä mitä käsketään tai tarvitaan, vai miten se meni? Mutta siis, shortsit tuli hankittua oikeaan tarpeeseen ja vähän muutakin vain ihan vahingossa lähti mukaani ja mikä vielä parempaa, että alennuksesta. Siihenhän minä voin vedota, eikö vaan? 
Mitäs tykkäät?

4 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen neiti ja poseeraakin niim hyvin! Mulla samaa vikaa, että mukaan tarttuu usein muutakin kuin yksi suunniteltu ostos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Ja niin, se shoppailu on niin helppoa..

   Poista
 2. Ihania ostoksia ja kaunis neitonen:)! Mä en kanssa yleensä pysty katselemaan ja ostamaan ainoastaan sitä, mitä olin alunperin ajatellut ennen kauppaan lähtöä:D Usein tarttuu matkaan kaikenlaista muutakin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ihan selkeesti naisten juttuja, eihän me sille mitään voida :D :D

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3