torstai 26. kesäkuuta 2014

Se laukku..

Uskokaa tai älkää. Se laukku on MUN! Nimittäin se Mulberryn laukku, josta aiemmin kirjoitinkin. Mulberry Medium Dorset Tote. Ja todellakin, tämä laukku oli loppuunmyyty Helsingin myymälästä ja uskallauduin muiden kokemuksien perusteella tilaamaan Mulberryn nettisivujen kautta Englannista. Ja täytyy kyllä todella kehua tätäkin netin kautta tilaamista, nimittäin kaikki meni todella upeasti ja nopeasti - sain seurata kokoajan laukun liikkumista eri pisteissä, sekä minulla oli heti tiedossa laukun toimituspäivä. Itse laukku meni pakettiin Englannissa jo seuraavana aamuna tilaukseni tekemisestä. Ja tänään minulle soitettiin toimitusajan puitteissa ja laukku toimitettiin kotiovelleni.
Laukun kuvaaminen osoittautui haasteelliseksi sateen vuoksi, mutta koettakaa kestää- ei mikään paras mahdollinen otos, mutta pääasia tulee lienee esille kuitenkin. Nimittäin se laukku.  


Mitäs tykkäätte?

Niin ja se rannake. Se puuttuisi kyllä vielä. Liekö pitää kokeilla kesäloman aikana onnea Helsingin myymälässä vai onkohan kuitenkin vain parempi unohtaa ranneke..
Ja hei, kiva saada uusia lukijoita - tervetuloa seurailemaan blogielämääni!

10 kommenttia:

 1. Onnea uudelle laukulle tai siis laukun omistajalle. Meillä potilas nukkuu vihdoin, buranaa saikin syöttää oikein miehen annoksilla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikaista paranemista, kaikki menee parhain päin ja kohta olette Helsingissä. <3

   Poista
 2. Onnittelut uudesta laukusta, kaunis on :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis laukku, onnea uudelle :). Ja tosi kivan raitalöydön teit Marimekosta. Olen raitojen ystävä minäkin :).

  VastaaPoista
 4. Oi mikä tunne saada ihana laukku kotiin. Onnea teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne :) Vielä se kassin sisällä makoilee, ja odottaa käyttöä ;)

   Poista
 5. Oi, se on ihana <3 Onnea uudesta laukusta! Siinä se nyt sitten on :) ja varmasti tulee kovaan käyttöön, tuommoiselle mustalle laukulle olisi itselläkin tarvetta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3