sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Polttareissa.

Loma alkoi perjantaina. Neljä viikkoa yhteistä aikaa neitien, ja osittain miehenikin, kanssa. Vielä suunnitelmat ovat aika auki loman suhteen, ainoastaan Viking Gracen risteily suunniteltuna. Mieheni yllätti minut perjantain työpäivän jälkeen skumpalla, joka oli ihanassa astiassa jäiden seassa sekä kauniilla kukkakimpulla.. jossa oli tietenkin niitä pioneitakin. Olipa mahtava loman aloitus! Perjantai jatkui sitten esikoisen kummitädin yllätyspolttareilla, eikös ne yleensäkin olekin yllätyksiä? Polttareita oli tarkoitus juhlia koko viikonlopun ajan perjantaista sunnuntaihin.Ensimmäisenä iltana näissä maisemissa morsiamelle järjestettiin perinteinen morsiussauna, jossa tehtiin kaikki morsiussaunan temput. Omissa polttareissanikin minulla oli sama juttu, taitaa olla Keskisuomessa ainakin aika perinteinen juttu. Onko morsiussauna sinulle tuttu juttu?


Seuraavana päivänä suuntasimme "erilaisissa" vaatteissa suorittamaan morsiamen rasteja, sekä muunmuuassa laskemaan kumiveneillä koskea. Lisäksi metsän siimeksessä, järven rannalla meitä odotti armeijan saunateltta. Koska emme halunneet pelkästään morsianta pukea niin päätimme että kaikki polttariporukasta pukeutuu armyhenkisesti. Kaikilla oli maastokuviota päällä, myös minulla. Täytyy tunnustaa ettei ollut ihan helppo juttu ostaa sopivia armyvaatteita, ei nimittäin ollut kaupoissa mikään hittituote. Onnekseni löysin kuitenkin lastenosastolta t-paidan kuuden euron hintaan sekä lippiksen vitosella. Miesten maastoliivi XL-koossa oli jotenkin liian iso minulle.. 


Lauantai-iltana ohjelmassa oli siirtyä kaupungille ihmisten ilmoille. Morsian puettiin valkoisiin kuin enkeli, ja me muut pukeuduimme täysin mustiin vaatteisiin. Olipa polttariporukassa myöskin pirunsarvia päässä. Enkeli ja pirut liikenteessä. Itse päädyin aika tylsään kokonaisuuteen, mutta mustaa kuitenkin. Tukka alkaa olemaan sen verran pitkä, että saa pidettyä monella eri tavalla. Kuitenkin on myös sen verran hankala, että olen alkanut pohtimaan maltanko odottaa heinäkuun loppuun hiustenleikkausta? Olisiko kuitenkin parempi leikata napakka polkka jo nyt loman ajaksi? Vai yritänkö jaksaa loman ajan pitää pidempää mallia, jotta saan hiukset pidettyä myös kiinni? Täytyykö minun tunnustaa, että minulla mahtaa olla kuitenkin pieni hiuskriisi?

Puhuttamakaan vielä siitä, että tuntuu että tukka lähtee päästä. Tukkaa irtoaa aivan kamalasti, siis todella paljon, ja varsinkin hiusrajoilta alkaa olemaan aika ohut look. Polttareissakin sain yhden kommentin "luulin että sinulla on vain ohuet hiukset" joka on aika epänormaali kommentti minun hiuksistani. Voiko hiukset tosiaan vaikuttaa itsetuntoon näin paljon? Onko mahdollista että lääkkeet voivat vaikuttaa näin paljon hiusasioihin? Onko enää paluuta entiseen vaikka lääkkeetkin ovat jo vaihdettu? Onko paksut hiukset menneisyyttä? 


Jakku - Forever 21
Toppi - Vero Moda
Kaulakoru - Kalevala Koru
Laukku - Michael Kors


Mahtavat polttarit takana, ja mukavia uusia tuttavuuksia tuli viikonlopun aikana. Ja erityisesti morsian oli otettu järjestelyistä. Nyt jäädään sitten odottelemaan itse hääpäivää. Onko sinulla tiedossa tälle kesälle polttareita? Entäpä häitä?


Mukavaa sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Mulla on aina hiusongelma. En ole KOSKAAN tyytyväinen hiuksiinivri ja malli ahistaa aina,tekisipä sille mitä hyvänsä.
  Elokuussa on itsellä myös poltrareihin meno ja toki häätkin sen jälkeen.
  Omissa polttareissa oli morsiussauna ja kaikki taiat siinä sivussa.
  Ihanaa lomaa sinullekin ♥

  VastaaPoista
 2. Kivat polttarit ollut! Mulla oli kans polttareissa sauna. Hiukset ovat kyllä ikuinen ongelma...Koskaan niihin en ole täysin tyytyväinen. Ihanasti mies sua muisti! Skumppa on kyllä hyvää...Kivaa lomaa sulle ja nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ensimmäistä kertaa todellinen Hiuskriisi ja hiustenlähtö on nähtävissä. Mutta lomasta nautin vaikka tukka lähtis! :)

   Poista
 3. Kivan kuuloiset polttarit teillä on ollut :)

  Täällä toinen, jolla on ihan kamala hiustenlähtö meneillään :( Ihan järkyttyeenä katson niitä tuppoja, mitä irtoaa. Mun hiukset on semmoiset, jotka reagoi lähes kaikkeen tippumalla aina aika-ajoin >:( ja varmaankin alkuvuoden painon pudotus on itselläni nyt syynä. Ahdistavaa, joten tiedän tasan tunteesi. Mun tarvii varmaan vähän pätkästä lyhyemmäksi ensi kampaajalla. Toivotaan ja pidetään peukkuja, että molemmilla menisi nopeasti tämä vaihe ohi.

  Ihanasti sua pukee tuo army-look <3 mutta mikäpä ei noin kaunista naista pukisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi Hanna kiitos <3
   Toivotaan että hiusasiat korjautuu pian taikka lyhyt malli täällä tiedossa..

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3