torstai 26. kesäkuuta 2014

Nyt ja tässä, loma.

On tätä päivää odotettu. Vuosi on ollut pitkä, ja raskaskin. Tykkään todella työstäni, mutta nyt tuntuu että loma tulee tarpeeseen. Tänään se alkaa. Nautitaan yhteisestä ajasta perheen kanssa, ja toivottavasti auringostakin. Se minne reissaamme jää nähtäväksi, samoin kuin ne pionit pihassamme. Paras ettei suunnittele mitään, vaan katsoo aamuisin mitähän sitä tekisi ja minne suunnistaisi. Näin ei ainakaan joudu pettymään? Joko muuten sinulla on lomat ajankohtaisia vai edessäpäin?


Lomalla meillä syödään ainakin jäätelöä! Mieheni oli eilen käynyt neitien kanssa Valiolla ostoksilla, ja mukaan oli lähtenyt 5litraa Fazerina jäätelöä. Kesän aikana minusta varmana tulee melko hyvä jäätelöpallojen pyörittelijä. :)Innostuin eilen siivoamaan autonikin lomakuntoon. Kaikki työtavarat saivat häädön autosta varaston hyllyille, ja imuri soi. Lisäksi tuli pestyä auto sisäpuolelta ja ulkopuolelta. Naapurikin tarjoutui tuomaan oman autonsakin pesetettäväksi. Hih. Yritin myös käydä lunastamassa Timanttisen lahjakortit eilen, mutta myöhästyin kymmenen minuttia kun liike olikin siirtynyt kesäaukioloaikoihin. No hyvä niin, sillä oikeastaan yksi koru on ainoastaan mielessä ja siihen pitäisi pulittaa vielä jonkinmoinen summa omaakin rahaa.. Miksi pitääkin olla niin kallis maku?  


Ihania kesäpäiviä sinulle!

8 kommenttia:

 1. Rentouttavaa lomaa. Täällä odotellaan vielä viikko. Aurinkoisia päiviä toivotellen!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa lomaa sulle! Nam, mitä jäätelöä! Mää haluan kans maistaa :) Vesi tulee kielelle... Kivaa loman alkua ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun pallojätskinä Fazerinaa maistamaan. Mahtavaa viikendiä!

   Poista
 3. Ihanaa lomaa - mä kanssa jatkan lomailua :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa lommaa. Mieheni sanoi nähtyään tuon jätskirasian että huomenna tullaan teille jätskille ♥ tyhjenisi sun jätskit aika vauhdilla. Nam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Voisitte tosiaan oikeesti joku kerta tullakin kylään, koska palaatte Hesasta?

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3