tiistai 17. kesäkuuta 2014

Mulberryn laukku.

Voihan ihastus ja rakastus. Laukkuun! Kyllä, laukkuun.. Jostain syystä olen ihastunut erityisen kovasti Mulberryn tähän laukkuun. Ennestään Mulberryn laukkuja minulla ei olekaan, ja kaipaan kovasti Louis Vuittonin Neverfullin rinnalle jotain toista sopivan tilavaa laukkua. Vierailen monesti Mulberryn nettisivuilla ihmettelemässä ja huokailemassa tarjontaa. Oletko sinä muuten huomannut että Mulberryllä on alkanut ale? Minä valitettavasti olen huomannut asian, ja käynyt sivuilla kuolaamassa säännöllisesti tätä ihanuutta. Erityisesti eilisiltana tuntui sivut kiinnostavan kovasti, ja juuri tämä Medium Dorset Tote sai minut huokailemaan moneen otteeseen. Valitettavasti minun talous ei tässä vaiheessa ole salliva tällaisille ostoksille.. Siitäkin huolimatta että tämän laukun alkuperäinen hinta on muuttunut alehinnaksi.


Onhan siellä Mulberrylla jotain muutakin, jota voisin laukun kaveriksi tykätä hankkia.. Nimittäin tämä rannekoru istuisi aika hyvin ranteeseeni, jossa kannattelisin ihanaa Mulberryn Medium Dorset Toteani. Nehän melkein kaipaavat vai liekö täydentävät toisiaan. Kaunis rannekoru! Vink vink, synttärit lähestyy! :D :D


Ihan pakko parista laukkuihastuksesta vielä kuitenkin kertoa, tai oikeastaan historiastani tämän merkin kanssa. Nimittäin aikoinaan kun ihastuin merkkiin nimeltä Mulberry, minulle mieleen merkistä tuli merkille tyypilliset huivit sekä Lily-laukkumallit. Aloitin oman Mulberry tuotteiden hankinnan nimenomaan huivien kautta, talvikaudelle talvihuivi ja keväälle / kesälle oma huivi. Mutta mitä tulee Lily laukkuihin, onhan ne edelleen mielestäni todella kauniita, sekä monessa eri sävyssä saatavissa. Taitaa kausittain hiukan värisävyt vaihdella, ja sellaiset pehmeät herkät sävyt on enemmän minun juttuni. Omasta mielestäni tämä on yksi kauneimpia laukkumalleja, ja ihastelen näitä esimerkiksi blogimaailmassa, nimittäin aika suosittu laukkumalli näyttää tämä olevan. Edelleenkin jonain päivänä tämä laukku voi olla sellainen, joka saa minut polvilleni sekä miettimään, miten sellaisen kotiuttaisin mikäli oikeanlainen sävy sattuu tulemaan markkinoille.


Entäpä sitten Mulberryn laukkumalli Bayswater. Toinen niistä laukkumalleista, jotka kuvastivat minulle tämän merkin tuotteita. Olin aiemmin sitä mieltä, että tämä kuuluu niihin pakkosaadaitsellenitämäihanuus, mutta en tiedä onko asia enää niin. Laukku on kaunis, mutta ehkei kuitenkaan minun tyyliseni. Haluan ja kaipaan ehkä selkeämpää, klassisempaa, ja samalla tylsemmän tavallista laukkua rinnalleni. 


Mulberryn Medium Dorset Tote on tällä hetkellä mielessäni vahvasti, mustana nappanahkaisena tietenkin. Klassisen näyttävä laukku, jonka tyyppistä minulta ei laukkuvalikoimastani löydy laisinkaan. Lisäksi laukun koko on pelkkää plussaa, enkä usko että näihin törmää niin usein kuin Neverfulleihin. Tälle laukulle olisi todellakin siis tilaa tässä osoitteessa sekä varmasti käyttöön tulisi. Riittävän näyttävä, mutta oikeanlaisen tavallinen. Ei kuitenkaan tylsä. Tiivistettynä: tämä on niinpakkosaadajollainkeinolla. Niin, mutta rahapussini on eri mieltä. Damn it.


Mitä mieltä sinä olet tästä laukusta?
Taikka muista näistä laukuista, tykkäätkö?

4 kommenttia:

 1. Täällä yksi vannoutunut Mulberry -fani;) Tykkään tuosta Medium Dorsetista ja viime kesänä toivoin sitä mieheltä synttärilahjaksi, hän oli ihan omatoimisesti kuitenkin käynyt ostamassa LV:n Neverfullin. Tykkään LV:stäkin, mutta edelleen haaveilen tuosta Dorsetistä, se on minusta aavistuksen elegantimpi kuin LV. Hinta oli kyllä pompannut vuodessa aikamoisesti, viime kesänä sen olisi saanut alesta muistaakseni reilulla neljälläsadalla:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää :) Uih, sulla kivat synttärilahjat. Mä kaipaan jotain klassisempaa, tyylikkäämpää kanssa. Ja tuntuu että LV logot hyppii silmiin joka puolella..

   Poista
 2. En ole ihan sata varma onko toi se sama laukku mitä itse muutama viikko sitten katselin torista, onhan se kyllä ihana.
  Itse haaveilen sydän itkien sitä pientä LV.tä. Toivoisin saavani ostaa sen ensi viikolla Helsingistä sillä samalla reissullahan me juhlimme hääpäivää mutta onhan tuo turhankin kallis häälahja, ei taida ihan vielä mun mukaanlähteä, niisk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai LV hääpäivälahjaksi, sehän oliskin melkoinen lahja!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3