tiistai 24. kesäkuuta 2014

Mitä lomalla?

Kesälomat lähestyy, ja mielen valtaa kesäloma-ajatukset. Loman ensimmäinen viikko ollaan koko perhe lomalla, jonka jälkeen mieheni aloittaa työt ja jäämme tyttöporukalle. Nyt sitten harkinnassa onkin mitä sitä tekisi ensimmäisellä viikolla ja yleensäkin kesälomalla. Perinteinen tapa aloittaa kesäloma on mennä torille aamukahville. Odotan jo kovasti sitä aamua. Sekä niitä herneitä ja mansikoita. Aurinkoakin.

Mitä sinä olet suunnitellut lomallesi?

Miltähän Tallinna näyttää tänä kesänä? Pitäisikö sinne suunnistaa vaikka joku viikonloppu? Tallinna on kyllä kaunis kesäkaupunki, ja tykkään kovasti. Ja onhan se aika lähelläkin, joten eihän sitä tiedä. Viime kesänä aloitimme kesäloman Virossa ja lopetimme myös lomailun Viron matkailuun omalla autolla. Mutta tänä kesänä ainakin Tukholman risteilylle lähdemme heinäkuun puolessa välissä tyttöjen kanssa, uusi Viking Grace tulee nähdyksi ja koetuksi. Maihin emme tällä erää kuitenkaan mene.


Loman aikana juhlitaan myös. Nimittäin esikoisen 10v synttäreitä, erikseen joukkuekavereille, erikseen kavereille ja sukulaisille. Liekö yksi viikonloppu on siis vain yhtä juhlaa?


Saattaapa myös olla, että loman aikana tehdään myös hiukan ostoksia. Alelöytöjä, ja löytöjä alerekkienkin sivusta. Kuitenkin kesäloman päätarkoitus tänä vuonna on rentoutuminen, lomatunnelma sekä suunnitelemattomuus. Silti mielessä on muutama paikkakunta, jonne suuntaamme neitien kanssa varmasti. Ja saatanpa ihan yksinkin hujahtaa jonnekin. Helsinki, Turku, Tampere, Kuopio.. Mutta onhan se tietty ihan näppärää samalla tarkistaa paikkakuntien kauppojen aletarjonta, eikös vaan?

Kuitenkin pää viileänä ja rahapussin vetoketju tiukalla mennään alennusmyynneistäkin, ettei tule mitään turhia päähänpistoja hankittua. Ehkäpä tulee tarkistaa neitienkin kaapit, mikä oikeasti on tarpeellista? Voiko ostamiseen vaikuttaa jos ajattelee asiaa tarvekannalta? Onko pakko ostaa vain ostamisen ilosta, kuten mieheni sanoo? Mutta miksi kaupat on tulvillaan kaikkea ihanaa ja kaunista? Itse olen ainakin päättänyt oman vaatepuolen hankintojen olevan mahdollisimman pieniä, sillä aikomus on kova päästä takaisin käyttämään vaatekaapissa olevia vaatteita..


Joko sinä olet tehnyt jo alelöytöjä?

2 kommenttia:

 1. Tallinna on aivan ihana kesäkaupunki, ja siellä myös hintataso on vähän edullisempi. Olen huomannut, että toisella paikkakunnalla tulee helpommin ostettua kaikkea kivaa alennuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Marianne. :)
   Mun ostoslistalla ainakin ne pionit omaan pihaan. :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3