torstai 19. kesäkuuta 2014

Midsummer.

Mitä isot edeltä, sitä pienet perästä. Näin juuri. Nimittäin yllätin neitini aamulla kynsien lakkauspuuhista vessasta. Siellä sudittiin vaaleaa lilaa kynnelle, kynsitarroja ja päälle päällyslakkaa. Hienosti homma hoitui. Liekö kohta minulla on henkilökohtainen kynsienlakkaaja tiedossa? Tietenkin jotain vähän pirteämpiä kynsitarroja olisin voinut ajatella, mutta neiti oli itse nämä kaupunkireissultaan ostanut. Ristit. Jep jep..Tänään se alkoi, vähän niinkuin miniloma (taas). Juhannus tekee vahvasti tuloaan, vaikkei keli olekaan kovin suosiva. Tänään oli viikon viimeinen työpäivä, eikä muuten ennen lomaakaan työpäiviä ole kuin yhden käden sormien verran.. Kotona mieheni teki ihania suupaloja kotiutuessani - tästä se juhannus alkaa. Viime juhannuksena olimme höyrylaivalla Päijänteellä, ja ilma oli mitä kaunein ja lämmin. Käy kurkkaa viime vuoden kuulumisia, kävimmepä kaikki naiset myöskin laivan ohjaamossa ohjailemassa. Tämä juhannus menee ihan maankamaralla. Menemme ystäväpariskuntamme luokse viettämään yhteistä aikaa, kokkailemaan ja höpöttelemään, ja luultavasti ystävien kanssa talon sisäpuolella istuen..

Mitä sinun juhannukseesi kuuluu?


Kaikkea ne lapset oivaltavat. Posti toi tullessaan koulunalottavalle juniorille tarroja, joita löytyikin sitten neitien otsista. No pääasia että neideillä on kivaa, sillä virtaa heistä ainakin löytyy kuin pikkukylästä. Kelitkään eivät ole suosineet uimista taikka muita kesäisiä puuhia, joten liekö aika käy hiukan tylsäksi. Kunhan jään lomalle, lupaan keksiä yhteistä tekemistä - mieluummin kuin alkaa siivoilemaan kodin kaappeja kuntoon, kuten yleensä lomanaikana.. Viimeinen kuva toimikoon fiiliksen tiivistäjänä näistä vapaista. Ja kyllä, kuvassa päälläni on myös ulkotakki - mutta onpa motivaatio suurempi tehdä vielä töitä kun ei lämpimät aurinkoiset kelit kiusaa. Ja saa alkaa paistaa sitten ensi viikon jälkeen, eiköhän meille kaikille niitä kauniita kesäkelejä tule riittämään!

Sen verran pakko vielä kommentoida laukkuasiaani, jota vieläkin pyörittelen mielessäni - soitin Mulberryn liikkeeseen Helsinkiin, ja arvatkaas millainen tuomio soitollani oli.. Nimittäin kyseinen malli mustana on myyty loppuun! En ole koskaan Mulberryn sivujen kautta tilannut Englannista, mutta mahtaako sinulla olla kokemusta siitä? Kuinka toimii ja millainen toimitusaika? Näkyykö jostain reaalitilanne, onko tuotteita "varastossa"? Kaikki vinkit otetaan vastaan, pehmittelen vielä rahapussiani - eikä lienee miehenkään pehmittely olisi pahasta..


Lämpimiä ajatuksia Juhannukseesi!

15 kommenttia:

 1. Hih, mua hymyilyttää noi ristikynnet, ihanat <3 Oi, sulla alkaa loma jo viikon päästä. Onneksi omaanikaan ei ole enää kuin kolme viikkoa, sekään ei tunnu paljolta, kun viimeksi asiaa miettiessäni viikkoja oli viisi. En ole itse tilannut koskaan Mulberryn nettisivuilta, mutta olen lukenut positiivisista kokemuksista. Itseni pitäisi myydä pois ainakin yksi laukku, että voisin ostaa uuden Lontoon reissusta. Mulla on tällä hetkellä liikaa haaveita rahatilanteeseen nähden, joten saas nähdä, ostanko lopulta mitään... no, kaipa sentään jotain, mutta laukkuhaaveet on ihan auki, kun en usko löytäväni Celinén Mini Luggagea. Mukavaa Jussia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muakin hymyilytti kynnet, sillä piti kuvatakin ;)
   Olen myös lukenut hyvää, ja liikkeestä suosittelivat sieltä tilaamaan koska heillä loppuunmyyty. Naisena oli ei aina ole helppoa kun kaikkia päähänpistoja saa aikaan, mutta tarve löytyy.
   Ihanaa juhannusta sinulle! <3

   Poista
  2. Ja sen verran piti vielä sanoa, että jotenkin kyllästyttää jo LV niin tarttis jotain ihan uutta. LV:t vilkkuu vähän joka puolella.

   Poista
 2. Kauniina viimeisessä kuvassa ulkotakista huolimatta :)
  Minä tilasin Mulberryn alesta huivin ja toimitetaan USP kautta ja nään heidän sivuiltaan koko ajan milloin lähtenyt englannista, milloin saapui tanskaan ja lähti sieltä. Pitäisi olla suomessa maanantaina, taisi juhannus hieman pitkittää toimitusta. Guccin paketit tulivat 2 päivässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. <3 Ja kiitos vinkistä. Ihan luotettava varmasti on kun sitä Hesasta suosittelivat. Ihanaa juhannusta sinulle!

   Poista
 3. Oletko katsonut Guccin laukkuja, ihania nahkaisia, eikä suhteessa niin kalliita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ole. Mistäs sinä niitä ostelet?

   Poista
  2. Osoite on www.gucci.com, alet alkaa muistaakseni kesäkuun lopulla :)

   Poista
  3. Voihan laittaa harkintaan. Nyt tuo Mulberryn laukku on sen verran vastustamaton että.. ;)

   Poista
  4. Ale on alkanut jo Guccilla, mutta ei siellä tuota Mulberryn vertaista ollut.

   Poista
  5. Niin, eihän tässä ole mitään harkittava enää.. ;)

   Poista
 4. Meidän posti toi samanlaisia tarroja. Toi "täällä määrään minä" nauratti mua kyl paljon. Meillä se kuuluisi mun otsaan :D
  Ihanaa juhannusta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3