perjantai 23. toukokuuta 2014

Vihdoinkin.

Hiphei! Se olis perjantai! Niin se viikko kuitenkin hujahti, vaikka aika tahmealta se jossain vaiheessa tuntuikin. Aika uskomaton viikonloppu myös edessä, nimittäin esikoinen on viikonlopun luisteluleirillä ja mieheni viettää viikonlopun Iisalmessa. Viikonloppu on siis luxusaikaa juniorin kanssa. Mitähän kaikkea mahdamme keksiäkään? Päätimme ainakin, että aiomme mennä jonnekin kahdestaan syömään. Sekä mikäli tulee sadepäivä, niin vietämme silloin aikaa Hoplopissa.

Mitä sinun viikonloppuun kuuluu? 


Tämä kuva on otettu eilen illalla, kun palailin kotiin aurinkoiselta iltalenkiltä ystäväni kodin lähimaastoilta. Tulipa käytyä ihan uusilla reiteillä, ja melkoista ylämäkeä olikin koko menomatka - paluu menikin helpommin kun oli alamäkeä. Olen kyllä innostunut kovasti liikkumaan ulkona ystäväni kanssa, ja olen tästä aika ylpeä. Saatiin juoksutekniikastamme hyvää palautetta, joka antaa lisäpuhtia vaan eteenpäin. Hyvä me! Kovasti tekisi mieli hankkia uudet lenkkarit ja juoksutrikoot, mutta kunhan saadaan vähän vielä kehitystä kuntopuoleen niin ehkä sitten palkintona. Eihän sitä niillä uusilla välineillä kehitetä sitä kuntoa?


Yksi aikakausi elämässämme on takana. Nimittäin päiväkoti / esikouluelämä alkaa olemaan takanapäin. Haikeaa, mutta samalla tavalla myöskin aika ihanaa kun molemmat neidit ovat koululaisia. Tietyllä tavalla elämä helpottuu, mutta myöskin tietyillä osa-alueilla lasten oma vastuu korostuu. Aikamoinen kasvu tulee juniorilla tapahtua kouluelämään siirryttäessä, sekä se omatoimisuus ja vastuu monista asioista. Kesän aikana on hyvä harjoitella vielä koulumatkan kulkemista, kengännauhojen solmimista ja muita tärkeitä seikkoja. Vielä ensi viikko, niin tytöillä alkaa lomapäivät. Voikun olisi jo aika omallekin kesälomalle..

Koskas siellä lomaillaan?


Mukavaa perjantaita!

4 kommenttia:

 1. Perjantai on paras. Meillä iskä töissä ja jos sää sallii niin aloitan terassin petsaamisen. Mie kvin eilen illalla tän kesän eka juoksulenkin ja olipas voittajafiilis sen jälkeen. Tästä se taas alkaa. Huippua viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa viikonloppua! Mun mielessä oli myös terassit mutta täällä siitepölyä ihan kauheasti että hommaa pitää siirtää.

   Poista
 2. Samoja juttuja lenkkeilyjä ja eskaritodistusta :) Minä kans aion huomenna 2. nuorimman poikani kanssa touhuta jotain kahdestaan :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa viikonloppua sinne myös! Meillä ollut kiva päivä, ja mitähän kaikkea edessä ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3