keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Talvinen toukokuu.

Kuinka sinun viikkosi on alkanut?
Minun viikkoni on alkanut taas vauhdikkaasti, ja eilen ajelin varsin talvisissa maisemissa töiden merkeissä, mutta oli pakko napata tästä epänormaalin näköisestä toukokuisesta kelistä pari kuvaa. Ihan en kehdannut ottaa kuvaa erään talon pihaan tehdystä lumiukosta, mutta ei se kovin kaukana ollut.. Huomio lumiukkoon kiinnittyi kyllä välittömästi, mutta koska se oli aivan sisäpihalla en kehdannut mennä paparazamaan.

Aika talvisen näköistä, eikö?


Jotenkin tuntuu, että arki juoksee eikä oikein ole aikaa ystävillekään. Eilen päätin pyytää erään ystäväni kahville, ja maistelimme jäätelöuutuutta. Rocky road. Nam. Olipa melkoisen hyvää, ja ybermakeaa. Se että tuleeko tästä jäätelöä ostettua toiste, en ole ihan varma - omia suosikkeja kun tahtoo olla jo valmiiksi eikä tämä tehnyt ylitsepääsemätöntä vaikutusta. Itse tykkään kyllä kovasti sekä näistä Ingman Creamyistä ja Aino-jäätelöistä, vaikka mahani hiukan yskiikin laktoosia vastaan. Ja kyllä, olen aika kova kuluttamaan jäätelöä, varsinkin kesäaikaan! Lempparijätskini on ehdottomasti pallojäätelöiden erilaiset maut, ja pehmis. Pehmis. Pehmis. Ja pehmis. 
Parasta oli eilen kuitenkin ystävän seura kahvikupillisella, ja ajatusten, kuulumisten vaihto. Arki tahtoo kuljettaa mukanaan, ja lapsien harrastaessa onkin haasteita aikatauluttaa kalenterit yhteen, mutta nyt se onnistui. Ilman ystäviä elämä olisi aika ankeaa, yksinäistä.
Meillä esikoinen poti eilisen melkoista pääkipua, ja viettikin koko päivän ja illan sängynpohjalla, peitto korvilla. Aika säälittävää, miksi nämä ikävätkin seikat pitää periytyä omille lapsille. Toisaalta, en tiedä kuinka vahva perinnöllisyyden mahdollisuus migreenissä on, nimittäin me molemmat sisarukset olemme perineet äidiltämme migreenin. Periytyykö migreeni helpommin äidiltä? Vai onko se vain sattumusten kauppaa, peritäänkö migreeni vai ei? Toivotaan kuitenkin ettei pahempia migreenejä tulisi neidillä vastaan, mutta lääkärin kautta ensi kerralla pitää mennä, jotta saadaan oikeanlaiset täsmälääkkeet käyttöön. Nimittäin osaan kertoa kokemuksen kautta, että migreeni on paljon siedettävämpää kun on oikeat lääkkeet eikä se pääse pitkittymään tai mene koko päivä pilalle.
 
Onko ehkä sinullakin migreeni riesana?
 
Mutta hei, Muistathan hyödyntää alekoodin, jonka Crocs tarjosi minun blogin lukijoilleni, saat -20% alennusta loppusummasta, myös alennetuista koodilla HENNA20. Täällä kirjoitin tästä edusta, joka on käytössä 6.-8.5.2014.

8 kommenttia:

 1. Täällä aloiteltiin makkariremppa ja onhan siinä puuhaa, voi huh hei.
  Ihan kummat kelit, sataa lunta ja aurinko paistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs kaikkea makkarissa rempataan? Tsemppiä! Kyllä se kesä vielä tulee... tulis vaan pian! :)

   Poista
 2. Hei!
  Tosi kurjaa, että tyttäresi kärsii myös migreenistä, ja ikävä kyllä migreenillä on taipumus periytyä :(... Se on kyllä pahimmoillaan niin invalidisoiva, että ei oo tosikaan. Onneksi tänä päivänä on kuitenkin saatavilla hyviä täsmälääkkeitä kivun hoitoon :-).

  Mukavia kevätpäiviä!
  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, kiitos ja mukavia kevätpäiviä sinulle myös! Kiva kun eksyit blogiini <3

   Poista
 3. Jäätelö oli kyllä hyvää ja erittäin makeaa :) Mukava oli käydä <3

  VastaaPoista
 4. Toi jätskimaku kuulostaa niin herkulliselta! :P Täytyy kokeilla, kunhan sokerilakko on ohi!
  Täällä myös yks, joka kärsii migreenistä :/ Ja äidiltäni olen sen perinnyt. Toivon kovasti, ettei tulisi meidän lapsille, kurja vaiva se on.

  Itselläni on aurallinen migreeni, ja pari todella rajua kohtausta on ollut; raajat puutuneet, puhekyky menny ja näkökyky heikentyny olennaisesti. Sairaalareissuja tietänyt molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Heli, sinäkin. :/ migreeni on todella huono juttu,mulla menee pahimmillaan myös puhekyky. Ja näkökenttään vaikuttaa aina. Pahimmillaan minulla epileptinen migreeni, eli aika kauheeta. Onneksi nykyläälkkeillä ei enää tartte pönttöä halailla. :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3