perjantai 30. toukokuuta 2014

Plan B.

Olipa päivä. Kokonainen vapaapäivä. Josta tulikin edestakaisin ajoa autolla. Neiti koululta pois, neiti harkkoihin, miehelle makutuomariksi vaateostoksille, neiti harkoista kotiin, ruokakauppaan.. Kello on puoli kymmenen illalla, ja kun tätä kirjoitan, istun tyviväri hiuksissani ja tuoksun vastaleikatulle pihanurmellemme. Kysyn vaan, ai mikä vapaapäivä? Puuh, tuntuu että tämä päivä oli lähes raskaampi kuin normityöpäiväni - kun perhe pompotteli sinne ja tänne. Vaikka eipä sillä, ennätimme hoitaa kaupungilla myös tarvittavat juhlahankinnat.


Tiedätkö sen varmuuden tunteen, kun tiedät jo mielessäsi mitä päällesi juhliin pukisit? Osaat odottaa miltä puku näyttää ja millaisilla asusteilla sitä somistaisit? Mutta, tiedätkö tunteen kun puku kiristää ja tuntuu liian pieneltä? Vetoketju irvistää eikä halua mennä kiinni? Onko puku kutistunut kaapissa? Voi hyvää päivää, millaisen morkkiksen sain tälläisen fiiliksen jälkeen. Olen iso. Tuhti. Paksu. Tukeva. Läski. Ihan mitä vaan, mutta en näytä, eikä tunnu hyvältä. Puhumattakaan vaatteista. En ala, puku on pieni. En lähde juhliin! Ja kömmin peiton alle odottamaan uutta tätä päivää..

Niin. Juuri se mekko mitä olin ajatellut, olikin jäänyt pieneksi. Tai minä muuttunut mekkoon liian suureksi. Oli tehtävät plan B. Sehän on helppoa, minullahan on Marimekon mekkoja erilaisilla kuoseilla - mutta miksi ne ei tunnu nyt oikeilta. Pitääkö minun aina olla juhlissa niin Marimekon teemaan? No, siihen kuitenkin päädyin. Kunnes lähdimme keskustaan hankkimaan meille kaikille perheen naispuolisille sukkahousuja huomisia juhlia varten, ja samalla reissulla ihan sattumalta, odottamatta, mieleni teki kovasti astua Espritin liikkeeseen. Ja voin rehellisesti sanoa, että tähän liikkeeseen en aiemmin ollut kuin yhden -kaksi kertaa astunutkaan. Näinkö siellä sitten jotakin? Kyllä vain, allanäkyvä mekko kutsui minua sovituskoppiin viettämään kahdenkeskistä aikaa ja neidit halusivat tulla makutuomareiksi. Ja arvaattekos, oliko mukava lähteä juhlamekko kassissa pois? Huolet ratkenneet? Ja lompakko hiukan keventyneenä suuntasimme sukkahousuostoksille sekä juniorille ostamaan juhlakenkiä..Mekko oli mukavanoloista kangasta, joka ei myyjän mukaan helposti rypisty. Eli sopii mahtavasti siis minulle. Mekkoon kuuluu kapeat olkaimet, mutta tykkään mieluusti enemmin ilman olkaimia. Mekon päälle voi sujauttaa pienen jakun halutessaan. Pitsisomiste kaunistaa mustan ja valkean värimaailman yhdistymiskohdassa.

Mitäs tykkäät?


Ja kyllä niitä sukkahousuja löytyi tältä reissulta myös. Minulle ihonvärisiä ja neideille valkoisia. Juniorille löytyi myös kivat kengät juhliin, joilla on mukava mennä myös kesälomalla muutoinkin. Lisäksi parit kännykänkuoret napattiin mukaan Ur&Pengistä, koska niillä oli hintaa vain 4,99€/kpl. Pienellä hinnalla neidit saivat taas puhelimistaan erinäköiset.


Huomenna sujautan Minna Parikkani jalkaan, ja laukun suhteen vielä hiukan emmin. Laittaisinko mustan käsilaukun kenkien kanssa sävy sävyyn? Minulla on pieni sievä Michael Korsin käsilaukku, jota voisin ajatella. Mutta toisaalta, tarvitsenko oikeasti edes koko käsilaukkua juhliin mukaan?Ihanaa lauantaita teille!
Ja rakkaudentäyteisiä juhlia,
jos sellaisia on! <3

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa juurikin minun "vapaapäivältä". Kun nousen niin seuraavan kerran istahdan kun on nukkuma-aika. huh hei tätä äitinä oloa, eloa. Iik mulla on niin kerrankin vaatteet valmiina tän päivän juhliin. Lopputalvesta Karolta ostettu Espritin mekko odottaa pukeutumista. Onneksi tuli valmistujaiset, että saan sen pukea jo nyt eikä tarvitse odottaa loppukesän häihin saakka <3 tänään ollaan kauniita, eikös totta?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3