perjantai 16. toukokuuta 2014

Monenlaista mietettä.

Ystävyys. Se on herkkä kuin kaunis kukka. Sitä tulee hoitaa, varjella ja ylläpitää. Itse halusin piristää ystävääni tänään tälläisella kauniilla gerberalla. Koska itse rakastan leikkokukkia, rakastan myös antaa niille läheisilleni. Koska sinä olet viimeksi saanut kukkia? Äitienpäivänä?


Kerroin aiemmin ihanasta nettisivusta, josta bongasin "pakko saada-juttuja". Tänään sattumalta tupsahdin Jyväskylässä sijaitsevaan ihanaan, tunnelmalliseen pieneen putiikkiin nimeltä Pienikamari. Tästä pääset Pienikamarin nettisivuille, ja heillä on muuten verkkokauppakin. Mutta siis, siellä näin jotain mitä aiemmin olin jo netistä tilaamassa.. nimittäin tälläisia ihanuuksia (kuva lainattu Pienikamarin sivulta). Littlephant mukeja mustavalkoisena! Siis ihanpakko hommata, oi miksi jätin ne hankkimatta tällä kertaa. Tyhmä minä, nimittäin huomenaamulla minut tapaa tästä liikkeestä uudelleen ja mukaani lähtee näitä kahvikuppeja kotiin ( vaikka mieheni onkin sitä mieltä, että meillä on kuppeja kerrakseen). Olihan siellä vaikka mitä muutakin ihanaa, muttei täälläkään Littlephantin sitä ihanaa teekannua samalla mustavalkoisella kuosilla.

 

Mitäs tykkäät kupista? Eikö olekin ihan pakolliset hankinnat?
 
Itse olen pari päivää kärsinyt jonkinsortin siitepölyallergiasta, nenä vuotaa ja aivastuttaa. Selkeästi esikoisella on myös samaa vaivaa, jopa silmiin saakka jokin siitepöly neidillä vaikuttaa. Itse saan nukuttua yöt hyvin, ja oireet vahvimmat ulkoa sisälle siirtyessäni. Kärsitkö sinäkin siitepölyallergioista?

 

Päivän asu:
Bleiseri - Lindew, Holly &Whyte
Huivi - Louis Vuitton
Toppi - Vero Moda
Farkut - Gina Tricot

Esikoinen nappasi tästä nuhanenästä, sekä varsin väsyneestä bloggaajasta kuvan takapihalla. Samalla katselen ja ihmettelen kauhealla vauhdilla kasvanutta nurmeamme, jolle minulla oli ajatus tänään näyttää ruohonleikkuria. Mutta pyhitin sen ajan pyykkivuoren silittämiselle. Toisaalta minua kauhistuttaa jo ajetulla nurmella Zorron pissatukset ja leikkihetket, nimittäin kaunis valkoinen puuvillakoiramme ei hetkessä ole enää valkoinen.. vaan ruohon vihreä! Jaiks! Silti se homma pitäisi vain hoitaa..

Huomiselle on luvassa kahdet synttärit, kaksi juhlijaa siis onniteltavana ja lahjottavana. Ja minähän rakastan niitä lahjojen ostoa! Mikä mahtavampaa kuin ostaa lahja sekä tytölle että pojalle. Huomenna tiedossa siis runsaasti kahvia ja synttäriherkkuja, myös yhdessäoloa sekä sukulaisten että ystävien kanssa. Sunnuntaina puolestaan starttaamme Linnanmäelle hurvittelemaan päiväksi, kivoja juttuja siis tiedossa tälle viikonlopulle. Ja on tätä viikonloppua odotettukin, kyllä se taas tuli tarpeeseen..

Mukavaa ja rentoa viikonloppua!  

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3